Header Ads

Drew McIntyre megkapta amit akart – rumble győzelemmel veszi célba Brock Lesnar

Drew McIntyre a pályafutása alatt a poklot is megjárta, hiszen Vince McMahon fő prospektusából egy jobberré vált, majd megváltak tőle. A skót azonban nem adta fel és az Impact Wrestlingben felépítette magát, majd a sikeres NXT-s futása után a mai WWE egyik legmeghatározóbb alakja lett.
Drew McIntyre elérzékenyült a rumble győzelmét követően – (Fotó: WWE)
Az évtized első férfi Royal Rumble mérkőzését az a Drew McIntyre nyerte, akit az elmúlt két évben már mindenki az egyik világbajnoki cím közelében látott volna. Hosszas úton ugyan, de a skót elérte a célját és az egyik álom ellenfelével, Brock Lesnarral küzdhet meg a WrestleMania 36-on a szervezet legnagyobb presztízsű címéért. Az idei rumble mérkőzést egyértelműen a párosítás felépítésére használták.

A Royal Rumble utáni RAW-n McIntyre Brock Lesnart választotta ellenfelének, a másik lehetőség az Universal Bajnok  a "The Fiend" Bray Wyatt lett volna.


Lesnar természetesen az adáson rögtön válaszolt is McIntyrenek, aki kiejtette őt a Royal Rumble mérkőzésből is. A WWE Bajnok egy F5-val hatástalanította a skótot, aki éppen egy handicap mérkőzésen győzte le Luke Gallowst és Karl Andersont.


Milyen hosszú utat járt be Drew McIntyre?

A 34 esztendős skót atléta először 2007-ben került a WWE-hez, ahol egy SmackDown debütálás után elküldték az egyik farmszervezethez, a Florida Championship Wrestlinghez. Itt kétszeres tag team, majd nehézsúlyú bajnok volt. Vince McMahon hamar felfigyelt rá, így ő lett a "kiválasztott", akit a szervezet következő világbajnokának szántak. Drew McIntyre azonban nem akart működni, így egy rövid Interkontinentális Bajnoki futást követően előbb a mid, majd a low-cardon találta magát. Később összerakták Jinder Mahallal és Heath Slaterrel megalakítva a 3MB-t, majd 2014-ben felbontották a szerződését.

3MB – (Fotó: WWE)
McIntyrenek lehetősége volt újra felépíteni magát, így visszatért hazájába az Insane Championship Wrestlinghez, ahol újra Drew Galloway néven birkózott, ezzel párhuzamosan az amerikai Evolve-nál is szerepelt. 2015. januárjában leigazolta a TNA, amely ma Impact Wrestling néven működik. Ennél a szervezetnél nehézsúlyú világbajnok lett és folyamatosan fejlesztette karakterét, amely nem csak a külsején, hanem az in-ringjén és a mikrofonnál is érződött.

(Fotó: Impact Wrestling)
Három év távollét után a WWE újra felkereste Drew McIntyre-t, akit az NXT-be igazoltak le. Korábban a WWE-nél nem volt olyan profi utánpótlás nevelő koncepciója, mint a Triple H vezette sárga brand megjelenésével, így McIntyrenek ezúttal lehetőség volt a fejlődésre. A skót adásról adásra egyre jobb lett, míg nem megkapta a fejlesztői brand bajnoki címét. Vince McMahon újra meglátta a lehetőséget McIntyreben, így 2018-ban felhozatta a main rosterre. A skót az elmúlt években folyamatosan a main event alatt szerepelt, kvázi jegelték, de 2020-ban előhúzták vele az aduászt. Ezzel jutottunk el a múlt vasárnapi Royal Rumble győzelemig, amely az első komolyabb állomása Drew McIntyre sztárrá válásának.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.