Header Ads

Wrestle Kingdom 14: Ez történt Chris Jericho, Jon Moxley és Kazuchika Okada mérkőzésein

Az idei Wrestle Kingdom második éjszakáján Chris Jericho ellenfele Hiroshi Tanahasi volt, míg az IWGP Nehézsúlyú Bajnok, Kazuchika Okada ellenfele, az IWGP Interkontinentális Bajnok, Tetsuya Naito, továbbá Jon Moxley is címvédésre kényszerült.
Jericho a Tanahashi elleni mérkőzésen a Painmaker karakterrel - (Fotó: NJPW)
Mint már korábban beszámoltunk róla, Jon Moxley a Wrestle Kingdom 14 első éjszakáján újra IWGP United States Bajnok lett. Ezt a címet a második éjszakán sikeresen megvédte Juice Robinson ellen.

Az AEW Nehézsúlyú Világbajnoka a tavalyi évhez hasonlóan idén is ringbe lépett a legrangosabb japán pankrációs rendezvényen. Chis Jericho sikeresen abszolvált Hiroshi Tanahashi ellen, ahol ellenfele feladásával győzött. Ezzel a vereségével Tanahashi nem kap AEW Bajnoki Címmérkőzést.

Az este főmeccse Kazuchika Okada és Tetsuya Naito között zajlott, utóbbi az első napon nyerte meg az IWGP Interkontinentális Bajnoki Címet az új-zélandi Jay White-tól. Az ötszörös világbajnok Okada hosszú idők után először kapott ki, ezzel elvesztve az IWGP Nehézsúlyú Bajnoki Címet. Az első éjszakán egyébként Kota Ibushi ellen még címet tudott védeni. Naito ezzel kombinálva lett IWGP Nehézsúlyú Világ- és Interkontinentális Bajnok.

1 megjegyzés:

  1. A WK 14 az utóbbi 10 legjobb showja volt. Én személy szerint nagyon örültem Naito győzelmének, hiszen végre 7 év után felérhetett a csúcsra és a záró szegmens Kentával is fantasztikus volt. Sok idióta azzal van most el, hogy a New Japan nem kellene más cégek bajnokát overré tegye, de őszintén mi a gáz abban, hogy Jericho ellen veszít valaki, még ha az Aceről is van szó? A válasz egyszerű: semmi! Egy másik fontos dolog: Jay White a legjobb heel az egész wrestling businessben, a BC vezetője egyszerűen fantasztikus a ringben és a ringen kívül. Érdemes a mozgását megnézni, minden apró részletre figyel, és mindent megtesz azért, hogy ne megrendezettnek látszódjon a meccs, a sellingje pedig fényévekkel meghalad mindent. Sok sikert a disney szintű wwe-nek, hogy a WM-en valami hasonlót tudjanak összehozni. Breathe with the switchblade!!!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.