Header Ads

Többen is megsérültek a Hard to Kill PPV-n

Vasárnap este rendezte meg az Impact Wrestling az idei első PPV-jét, a Hard to Kill-t. A gálára többen sérülten érkeztek, és volt olyan is, akit a mérkőzése után a kórházba kellett szállítani.

Fotó: Impact Wrestling

-Már rögtön a gála első mérkőzése, amit Ken Shamrock és Madman Fulton vívott egymással egy vállsérüléssel ért véget. Ken Shamrock egyik szorító fogása után megroppant Fulton válla, amit a közeli kameranézetnél láthattak is a nézők.

-Brian Cage egy bicepszsérüléssel érkezett az eseményre, így a szervezőknek át kellett írniuk az összecsapásukat, ennek következtében Daga lépett az alig pár percet ringben töltő korábbi világbajnok helyére.

-Az este folyamán Moose-t kórházba kellett szállítani hogy kivizsgálják, ugyanis a Rhino elleni összecsapása után nem érezte jól magát.

-Ethan Page már egy délelőtti Twitter posztjában tudatta a rajongóival, hogy szalmonella mérgezést kapott, így még kérdéses, hogy ott tud lenni a Rich Swann és Willie Mack elleni csapatbajnoki címmérkőzésén. Page végül helyt tudott állni, igaz a másik oldalról is át kellett írni a forgatókönyvet, mert Rich Swann a gála előtti este lábsérülést szenvedett el, így Willie Mack egy 2-1 Handicap mérkőzésen kellett hogy megküzdjön a North formációval. Ethan Page a gála után hazarepült Kanadába, és egy képet tett fel arról, hogy kórházi kezelésre szorul. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.