Header Ads

Sting visszatérhet a Royal Rumble-ön és megkezdheti szaúdi programját

Egyre több nevet dobnak be a ma esti Royal Rumble kapcsán, Sting most került elő először. Bár a korábbi években is pletykálták a Stingert a rumble mérkőzés egyik résztvevőjének az soha nem volt olyan konkrét mint most.
(Fotó: WWE)
A PWInsider információ szerint Sting a következő szaúdi WWE gála egyik főszereplője lehet. A szervezet legközelebb február 27-én látogat Szaúd-Arábiába. Ami a Stinges pletykát illeti, az nem tartalmazza The Undertaker visszatérését és még korántsem száz százalék Sting megjelenése. Az idei Royal Rumble a Texas állambeli Houstonban lesz. A korábbi WCW és TNA Nehézsúlyú Világbajnok Dallasban lakik, ami néhány órányira van Houstontól. Ha Sting megjelenne a gálán azt jelentené, hogy a lehetséges szaúdi ellenfelét konfrontálja vagy egy pillanat erejére a rumbleben szerepelne.

A következő szaúdi gála túl közel van a WrestleManiához, így a WWE-nek valami olyan attrakcióra van szüksége, amelyet ellőhet az év legnagyobb pankrációs gálája előtt. Sting évek óta akarja a The Undertaker elleni álommérkőzést, ugyanakkor 2015 óta nem birkózhat a nyaksérülése miatt. Annak, hogy valamikor is tisztázzák nagyon kevés az esélye.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.