Header Ads

Royal Rumble 2020 – Eredmények

Az évtized első Royal Rumble gáláját a Texas állambeli Houstonban rendezték, mintegy 42 ezer ember előtt a Minute Maid Parkban.
(Fotó: WWE)
A pay-per-viewn többek között visszatért Edge és MVP a férfi Royal Rumble mérkőzésen, illetve Santino Marella is, azonban ő meccset tévesztett, hiszen a női rumblebe csatlakozott be. A rumble mérkőzésen Brock Lesnar is parádézott, aki zsinórban tizenhárom ellenfelet ejtett ki, amely ilyen formában rekordnak számít. Tizenhárom embert korábban Braun Strowman ejtett ki a Greatest Royal Rumble-ön, míg a sima Rumble meccsben Roman Reigns és Kane tartották eddig a rekordot tizenkettővel. Reigns egyébként idén is utolsó kiesett volt, immáron negyedik alkalommal. A győztes Drew McIntyre lett, aki a tizenhatodik helyen érkezett a mérkőzésbe, korábban innen soha nem nyertek még Royal Rumble-t. A nők rumble meccsét Charlotte Flair nyerte.


Kick-Off show

Singles mérkőzés
Sheamis legyőzte Shorty G-t
Idő: 12:35

United States Bajnoki Címmérkőzés
Andrade (c.) {sarokban: Zelina Vega} legyőzte Humberto Carrillo-t
Idő: 14:20

Royal Rumble main card

Falls Count Anywhere mérkőzés
Roman Reigns legyőzte "King" Baron Corbin
Idő: 21:20

30 emberes női Royal Rumble mérkőzést
Charlotte Flair (RAW) legyőzte Shayna Baszlert (NXT)
Idő: 54:20

SmackDown Női Bajnoki Címmérkőzés
Bayley (c.) legyőzte Lacey Evanst
Idő: 9:20

Universal Bajnoki Cím – Strap mérkőzés
"The Fiend" Bray Wyatt (c.) legyőzte Daniel Bryant
Idő: 17:35

RAW Női Bajnoki Címmérkőzés
Becky Lynch (c.) feladással legyőzte Asukát (sarokban: Kairi Sane)
Idő: 16:25

30 emberes férfi Royal Rumble mérkőzés
Drew McIntyre kiejtette Roman Reignst ezzel megnyerte a mérkőzést és világbajnoki címmérkőzést kapott a WrestleMania 36-on.
Idő: 1:00:50

4 megjegyzés:

 1. De örülök, kicsit 2010 ben érzem magam,Edge,Morrison,Sheamus meg tisztára olyan mint 2010ben nézet ki így..Örülök hogy van egy kis 2010es feeling, nekem tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ne legyen, 2010-2011 a legrosszabb időszak 16-17-18-19 után...

   Törlés
 2. Hát lehet haver, de azt nézzük mindig van valami ami nem jó a wweben én pl most amivel nem vagyok ki békülve az brand split, én már nagyon unom, lassan cseszni kéne vele valamit,2019 vége felé változott valamit jó irányba a wwe (saját vélemény) meg hát ugye ott van Lesnar 1 hónapig pihenteti a picsáját aztán megjelen pár adásra, nem neki kéne bajnoknak lennie, remélem wrestlemanian ezzel vége és Mcintyre elintézi, megérdemelné az övet!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.