Header Ads

Impact Wrestling Awards 2019

Mint ahogy 2018-ban, úgy tavaly is a rajongók dönthették el egy szavazáson, hogy kik, és miben voltak a legjobbak. Lássuk a 2019-es év díjnyerteseit.


Az év birkózója: Tessa Blanchard
2019-ben először fordult elő, hogy a rajongók nem egy férfit választottak az év birkózójának. Tavaly ezt a címet Tessa Blanchard-nak szavazták meg a nézők. Tessa az egész év során kimagasló munkát végzett a szervezetnél, és számos mérkőzésen megmutatta, hogy fel tudja venni a férfiakkal is a versenyt a ringben. Tessa a január 12-ei Hard to Kill PPV-n a világbajnoki címért fog megküzdeni az aktuális bajnok Sami Callihan-nel.

Az év női birkózója: Taya Valkyrie
Taya Valkyrie a 2019-es Homecoming PPV-n lett a szervezet Knockouts bajnoka, amikor is legyőzte Tessa Blanchard-ot. Taya év közben heel turn-t vett, és John E. Bravo segítségével végig sikeresen meg tudta védeni a bajnoki címét. Taya idő közben megdöntött egy rekordot is, jelenleg ő uralja a leghosszabb ideig a Knockouts Championship címet a cég történelmében.

Az év X-Division birkózója: Rich Swann
Rich Swann a 2019-es Homecoming PPV-n lett a szervezet X-Division bajnoka. Swann ezt követően viszályba keveredett az oVe tagjaival, köztük Sami Callihan-nel, akivel közös múltjuk van. Swann egészen júliusig birtokolta az X-Division bajnoki címet, amíg Jake Crist el nem hódította tőle. Rich Swann jelenleg Willie Mack-el alkot Tag Team csapatot. Swann és Mack a Hard to Kill PPV-n egy címmérkőzés keretein belül meg fog küzdeni az aktuális bajnokcsapat North-tal.

Az év Tag Team csapata: The North
2019-ben többször is gazdát cseréltek a csapatbajnoki címek, többek között a Lucha Brothers és az LAX között, viszont mind a két formáció elhagyta a szervezetet. Ezt követően Josh Alexander és Ethan Page kezdte el uralni a Tag Team divíziót, a közös munkájuknak pedig meg is lett az eredménye, a rajongók tavaly a North formációt választották az év csapatának.

Az év pillanata: Sami Callihan világbajnoki címgyőzelme
2018 után 2019-ben is Sami Callihan kapta az év pillanata címet. Sami egész évben keményen dolgozott, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis tavaly októberben felért a csúcsra, és megszerezte a világbajnoki címet. Sami egy Steel Cage mérkőzésen győzte le Brian Cage-t, a rajongók pedig ezt választották 2019 év pillanatának.

Az év befejező mozdulata: Tessa Blanchard - Magnum
Számos finisher közül 2019-ben a nézők Tessa Blanchard Magnum nevű mozdulatát választották az év befejező mozdulatának. Tessa a Magnum mozdulatával számos birkózót legyőzött tavaly, többek között az oVe tagjait is ezzel utasította maga mögé.

Amit 2020-ban is néznének a rajongók: Willie Mack Super Stunner mozdulata
2019-ben a rajongók  Willie Mack egyik látványos Super Stunner mozdulatára voksoltak a legtöbben, hogy ezt szeretnék 2020-ban is többet látni. A mozdulatot Wille a Trey Miguel elleni mérkőzésén mutatta be. Mack a levegőben vitt be Trey-nek egy Stunner-t, aki épp a ring sarkáról próbált ráugrani az ellenfelére.

Az év mérkőzése: Sami Callihan vs. Tessa Blanchard - Slammiversary
2019 év mérkőzésének a nézők Sami Callihan és Tessa Blanchard, a Slammiversary PPV-n vívott küzdelmét választották. Sami és Tessa ezen összecsapása nem meglepő módon emlékezetessé tette a tavalyi évet, ugyanis Tessa helyt tudott állni az oVe vezetőjével szemben, aki egy percig sem kímélte a lányt. A meccset végül Sami megnyerte, viszont nem sokára jön a visszavágó, akkor pedig már a világbajnoki cím lesz a tétje a küzdelmüknek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.