Header Ads

IMPACT! 2020. Január 28. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban elkezdődik a Best of 5 Series verseny, Vikingo szembenéz Josh Alexader-rel, Daga és Dr. Wagner Jr. kiáll a Reno Scum ellen, a Rascalz megküzd Pagano és Murder Clown párosával, valamint eldől, hogy ki lesz az új kötelező kihívója a Knockouts Championship címnek Madison Rayne, Kiera Hogan és Jordynne Grace közül.


Michael Elgin egy hete közölte Eddie Edwards-al, hogy a viszályuk koránt sem ért még véget. A Best of 5 Series versenyen Elgin és Eddie fogják vívni az első mérkőzést.
 A North formáció tagjai múlt héten belekötöttek Vikingo-ba, aki kész kiállni Josh Alexander ellen.
Az este folyamán visszatér a ringbe a legendás mexikói birkózó Dr. Wagner Jr., aki Daga csapattársaként meg fog küzdeni a Reni Scum-mal.
Ma este láthatunk még egy Tag Team mérkőzést, ahol a Rascalz csapat két tagja, Dez és Wentz szembe fognak nézni Pagano és Murder Clown párosával.
Madison Rayne és Kiera Hogan a múlt heti IMPACT! adásban kértek egy címmérkőzést Taya Valkyrie-től. Taya elmondta a két lánynak, hogy küzdjenek meg egymással, és a győztes ellen kész kockára tenni a Knockouts Championship címét. A No. 1 Contenders mérkőzésbe Jordynne Grace is idző közben bejelentkezett.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.