Header Ads

IMPACT! 2020. Január 21. - Előzetes

A ma esti már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban megtudhatjuk mit reagál Tessa Blanchard Sami Callihan üzenetére, mikrofont ragad Willie Mack, összecsap egymással Moose, Rhino és Taurus, valamint Rosemary újra szembenéz Havok-kal.

Josh Mathews egy hete interjút készített Tessa Blanchard-dal, aki elhódította a világbajnoki címet Sami Callihan-től. A beszélgetés közben Sami üzent Tessa-nak, hogy még nem végzett vele, és jobban teszi, ha résen lesz. Ma este megtudhatjuk Tessa miként reagál Sami üzenetére.
Az este folyamán Willie Mack beszédet fog mondani azok után, hogy nem sikerült elhódítania a csapatbajnoki címeket a North-tól. Mack magát ostorozta a történtek miatt, de Swann megnyugtatta a társát, hogy hamarosan a szervezet csapatbajnokai lesznek.
Moose a Hard to Kill PPV-n legyőzte egy No DQ mérkőzésen Rhino-t. Most a két birkózó újra megküzd egymással, de a mérkőzésbe be fog csatlakozni Taurus is.
Az esti IMPACT! adásban folytatódik a viszály Rosemary és Havok között. Egy pár adással korábban Havok legyőzte Rosemary-t, most ennek a küzdelemnek nézhetjük meg a visszavágóját.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.