Header Ads

IMPACT! 2020. Január 21. - Célkeresztben - Összefoglaló

A múlt heti már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban megküzdött egymással Moose, Taurus és Rhino, Joey Ryan kiállt Maximo ellen, Rosemary újra szembenézett Havok-kal, Willie Mack megmérkőzött Rohit Raju-val, valamint Taya Valkyrie és Ace Austin összecsapott Tessa Blanchard és Trey párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tessa Blanchard ringhez való érkezésével kezdődött a múlt heti IMPACT! adás. Tessa elmondta a rajongóknak, hogy örül a világbajnoki címszerzésének, amihez egy pokoli út vezetett. Tudja, hogy számos célkereszt van a hátán, többek között az egyik Sami Callihan-é. A bajnok szívesen megküzdene újra Sami-vel, de más birkózók ellen is bizonyítani akar. Ekkor felcsendült Taya Valkyrie bevonulózenéje. Taya emlékeztette a rajongókat, hogy milyen cikkek jelentek meg a sajtóban Tessa-val kapcsolatban. Taya már győzte le Tessa-t az AAA szervezetnél, és erre bármikor itt is képes lenne. A beszélgetést Ace Austin szakította félbe, aki elmondta Tessa-nak, hogy ő volt aki legyőzte a lányt a Bound for Glory PPV-n, ahol megszerezte az X-Division bajnoki címet. Tessa nem hallgatta tovább Austin-t, és leütötte a bajnokot. Taya ezt nem nézte tétlenül, és Austin-nal közösen esett neki Tessa-nak. Végül Trey Miguel sietett Tessa segítségére, így Taya és Austin kénytelenek voltak elhagyni a ringet. Josh Mathews az incidens után bejelentette, hogy az esti főmérkőzés egy Tag Team meccs lesz Tessa és Trey valamint Taya és Ace között.

Willie Mack leült Jimmy Jacobs-szal, hogy megvitassák a birkózó jövőjét. Mack szerint nagy kihívást jelentett neki, hogy egyedül kellett megküzdenie a North formációval a csapatbajnoki címekért a Hard to Kill PPV-n. A jövőben újra ki akar állni a társával a North ellen, ha Rich Swann felépül a sérüléséből. A beszélgetést Johnny Swinger szakította félbe, aki szívesen lenne Willie csapattársa, de Mack ezt határozottan visszautasította.

Taya Valkyire nagyon nem örült, hogy szembe kell néznie Tessa Blanchard-dal az este folyamán. Madison Rayne és Kiera Hogan felkereste a lányt, mivel szeretnének egy Knockouts Championship címmérkőzést. Taya azt javasolta nekik, hogy jövő héten küzdjenek meg egymással, és a győztes ellen ki fog állni.

Moose vs. Taurus vs. Rhino
Moose a Hard to Kill PPV-n legyőzte Rhino-t, így úgy gondolta, hogy háttérbe vonul, és küzdjön csak meg egymással Taurus és Rhino. Taurus és Rhino elkezdte a mérkőzést, de úgy döntöttek, hogy inkább összedolgoznak, és megtámadták közösen Moose-t. Ez csak egy rövid ideg vált be, ugyanis mindkettőjüknek az volt a célja, hogy megnyerje a mérkőzést. Rhino a meccs egy adott pontján a Gore mozdulatával leterítette Moose-t, de ekkor Taurus lefejelte Rhino-t, és kikopogtatta a földön fekvő Moose-t.  

Gabby Loren megkérdezte Jordynne Grace-től, hogy mi a terve azok után, hogy nem sikerült megszereznie Taya Valkyrie-től a Knockouts Championship címet. Jordynne kijelentette, hogy ott lesz Madison Rayne és Kiera Hogan meccsén, mert meg akarja szerezni a kötelező kihívó jogot.

Joey Ryan-nek szóltak a mérkőzése előtt, hogy valaki keresi a mosdóban. Ryan belépett a mosdóba, amikor is Tommy Dreamer előjött egy sombrero-ban. Tommy figyelmeztette Joey-t, hogy jelenése van a bíróságon. Ryan becsukta az ajtót, és mondta, hogy nem csinálja ezt újra.

Joey Ryan vs. Maximo
Ryan a szokásos ceremóniája után kérte Maximo-t, hogy érintse meg ott lent. Maximo ezt nem tette meg, helyette megrúgta ellenfelét. A két birkózó elkezdte a meccset, Ryan egy Dropkick-el a földre küldte Maximo-t, majd egy Dive-al kiugrott rá a kötelek közül. Visszatérve a ringbe Ryan végre hajtotta a Dick Flip mozdulatát Maximo-n, majd elővett egy nyalókát a gatyájából, betette az ellenfele szájába, és a Sweet Tooth Music mozdulatával legyőzte az ellenfelét. 

A meccs után Gabby interjút készített RVD-vel. Van Dam szerint az előző mérkőzésen is az ő mozdulatait használták Ryan-ék.

Michael Elgin újra kihívta egy mérkőzésre Eddie Edwards-ot, és tudatta vele, hogy a viszályuk még koránt sem ért véget.

Havok vs. Rosemary
Havok-ot elkísérte az arénába James Mitchell és Suzie is. A két lány először a ringen kívül esett egymásnak, ahol Havok kiosztott egy Samoan Drop-ot a rámpán Rosemary-nek. Miután visszamentek a ringbe, James Michell közbe akart szólni a mérkőzésbe, de Rosemary lefújta őt egy Green Mist-tel. Ezt Havok kihasználta, és egy Tombstone Piledriver után kiszámoltatta Rosemary-t. A meccs után Mitchell gratulált Havok-nak, majd kiviharzott az arénából, mert elvesztette Suzie-t maga mellől.

A szünetben Gama Singh megkérdezte Rohit Raju-t és Mahabali Shera-t, hogy hol a fia. Shera mondta Gama-nak, hogy elküldte Raj-t egy szellemi utazásra. Gama dühös volt, amiért ezt nem közölték vele, és mérgében pofon vágta Rohit-ot.

A Treehouse-ban a Rascalz csapat tagjai kikezdték Trey-t, aki az este folyamán Tessa Blanchard csapattársa lesz.

Michael Elgin és Eddie Edwards a színfalak mögött egymásnak estek. A két birkózót a biztonságiaknak kellett szétválasztaniuk.

Rohit Raju vs. Willie Mack
Willie Mack és Rohit Raju összecsapásával folytatódott az adás. Willie fölényes dominanciát mutatva indította a mérkőzést, majd kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló Rohit-ra és Shera-ra. Visszatérve a ringbe, Rohit még megpróbálta megállítani ellenfelét, de Mack egy Stunner-rel pontot tett a meccs végére. A mérkőzés után Shera felment a ringbe, és megtámadta Willie-t, akinek Johnny Swinger sietett a segítségére. Shera, Rohit és Gama Singh közösen elbántak Mack és Swinger párosával.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatában újra megnézhettük, ahogy a Beer Money elhódította a csapatbajnoki címeket a Motor City Machine Guns-tól.

A North formáció tagjai a színfalak mögött dicsekedtek El Vikingo-nak, hogy milyen nagyszerűek.

Taya Valkyrie (c) & Ace Austin (c) vs. Tessa Blanchard (c) & Trey
Az este főmérkőzésén Taya Valkyrie és Ace Asutin megküzdöttek Tessa Blanchard és Trey párosával. A meccset a két lány kezdte, majd Taya-t Ace váltotta, de Tessa ellene is a ringben maradt. Nem sokkal később Trey és Austin újra egymásnak estek, és amikor a Rascalz csapat oszlopos tagja pacsizni akart Tessa-val, John E. Bravo elterelte a bíró figyelmét, így a játékvezető nem engedte a cserét. Ekkor Tessa és Taya egymásnak estek a ringen kívül, Ace pedig a Fold befejezőmozdulatával legyőzte Trey-t a kötelek között.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.