Header Ads

IMPACT! 2020. Január 14. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megnézhetjük hogy ünnepelte meg Tessa Blanchard a világbajnoki címgyőzelmét, láthatunk egy vele készült riportot, megküzd egymással Moose, Fallah Bahh, Ace Austin és Eddie Edwards, Joey Ryan kiáll Johnny Swinger ellen, valamint betekintést nyerhetünk RVD a gála utáni ünneplésébe is.

Tessa Blanchard múlt vasárnap felért a csúcsra, miután legyőzte Sami Callihan-t, és megszerezte a világbajnoki címet. A harmadik generációs birkózólány ezzel történelmet írt, ugyanis erre nőként még senki nem volt képes a cég történelmében. A meccs után az új bajnok szólt pár szót a közönségnek, és hogy pontosan mit mondott azt ma este megtudhatjuk.
Tessa minden bizonnyal már számos interjút adott azóta, hogy megnyerte a világbajnoki címet. Ezek közül egyet meg is nézhetünk ma este.
A ma esti IMPACT! adásban láthatunk egy négy emberes küzdelmet is, ahol Moose, Fallah Bahh, Ace Austin és Eddie Edwards fognak összecsapni egymással a House of Hardcore szervezetnél.
A Hard to Kill gálán rendeztek két pre-show mérkőzést, amelyek közül az egyiket, amit Johnny Swinger és Joey Ryan vívott egymással meg is nézhetjük ezen a héten.
RVD a Hard to Kill gálán előbb elintézte Brian Cage-t, majd maga mögé utasította Daga-t is. Az este folyamán megnézhetjük ahogy Van Dam és a barátnője, Katie Forbes megünnepelték a korábbi világbajnok győzelmét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.