Header Ads

IMPACT! 2020. Január 14. - Az új világbajnok: Tessa Blanchard - Összefoglaló

A múlt heti IMPACT! adásban összecsapott a Rascalz, a Reno Scum, a Desi Hit Squad, TJP és Daga párosa, Joey Ryan kiállt Johnny Swinger ellen, Ace Austin kockára tette az X-Division bajnoki címét Eddie Edwards, Moose, és Fallah Bahh ellen, valamint Josh Mathews interjút készített Tessa Blanchard-dal.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The Rascalz vs. Reno Scum vs. The Desi Hit Squad vs. TJP & Daga
Egy Four-Way Tag Team összecsapással kezdődött a múlt heti IMPACT! adás, amit a négy csapat a Hard to Kill PPV-n vívott egymással. A nyolc birkózó rögtön egymásnak esett a gong után, majd szép lassan letisztult a ring. Daga és TJP újra nagyszerű közös munkát mutatott a kötelek között, de a legfontosabb pillanatban mindketten a ring kívül találták magukat. Ekkor Shera közbe lépett, és elkapta a magára maradt Dez-t. Rohit Raju egy térdrúgással kizökkentette Dez-t, akinek így Shera könnyedén be tudta vinni a Sky High mozdulatát. Ezzel a Desi Hit Squad tagjai jöttek ki győztesen a mérkőzésből.

A szünetben Moose beszélt pár szót a Rhino elleni mérkőzéséről, majd elmondta, hogy ő lesz a győztese a House of Hardcore szervezetnél megrendezésre kerülő négyemberes mérkőzésnek.

A folytatásban megnézhettük Trey és Ace Austin a Hard to Kill PPV-n vívott mérkőzésének összefoglalóját, majd azt is, ahogy a gála előtti este Rich swann bokasérülést szenvedett egy mozdulat következtében. Willie Mack így egyedül állt ki a North formáció ellen, és miután nem sikerült megnyernie a mérkőzést csalódottságot mutatott a backstage-ben. Swann emlékeztette Mack-et, hogy ő az egyik legjobb birkózó a szervezetnél, és hagyja abba az önostorozást, mert tudja, hogy hamarosan meg fogják nyerni a csapatbajnoki címeket. 

Eddie Edwards örült, hogy le tudta győzni Michael Elgin-t, és megtarthatta a Call Your Shot trófeáját. A korábbi világbajnok elmondta, hogy az esti mérkőzést is meg fogja nyerni, mivel a szerencse az ő pártján van.

RVD miután legyőzte a Hard to Kill PPV-n Brian Cage-t és Daga-t, egy szállodába ment a párjával és annak barátnőjével, hogy megünnepeljék a sikerét. A két lány egy kis kényeztetéssel jutalmazta meg Van Dam-et.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Kurt Angle és Jeff Jarrett egy korábbi összecsapását. A meccset Angle nyerte.

Joey Ryan vs. Johnny Swinger
Joey a szokásos ceremóniájával kezdte a mérkőzést, majd kérte Johnny-tól, hogy fogja meg a nemi szervét. Johnny erre nem volt hajlandó, helyette gyorsan megtámadta ellenfelét. A "touch it" mozdulat most sem maradhatott el, Ryan sikeresen végrehajtotta Johnny-n a Dick Flip mozdulatot, amiből a bírónak is kijutott. Ezt követően Joey elővett egy nyalókát a gatyájából, betette Johnny szájába, majd a Sweet Tooth Music mozdulatával pontot tett a mérkőzés végére. 

A meccs után újra megnézhettük a Hard to Kill gála főmérkőzésének összefoglalóját, amin Tessa Blanchard elhódította a világbajnoki címet Sami Callihan-től. 

Moose vs. Fallah Bahh vs. Ace Austin vs. Eddie Edwards - the X-Division Championship Match
Az este főmérkőzésén Ace Austin kockára tette az X-Division bajnoki címét Moose, Fallah Bahh és Eddie Edwards ellen a House of Hardcore szervezetnél. A munka legnagyobb részét Bahh vette ki a mérkőzésből, aki újra bemutatott egy Suicide Dive-ot, majd egy Spinebuster-rel leterítette Ace Austin-t. Ekkor Eddie egy Boston Knee Party rúgással megállította Moose-t, de nem figyelt Bahh-ra, akitől így bekapott egy Fallah Bomb-ot. Bahh ezt követően rá akart még ugrani Eddie-re a ring sarkánál, de Ace Austin kihasználta az adódó lehetőséget, és egy Super Fold-al leterítette Bahh-t, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet. 

Tessa Blanchard-nak a családja gratulált elsőnek miután megnyerte a világbajnoki címet, majd a roster tagjai is tapssal fogadták a rámpán. Tessa-t az AXS TV székházában meginterjúvolta Josh Mathews. Tessa nem talált szavakat arra milyen boldog az után, hogy felért a csúcsra. A harmadik generációs birkózólánytól megkérdezte Josh, hogy tart-e az oVe revansától. Tessa szerint lehet, hogy nem hagyják ezt szó nélkül az oVe tagjai, de most nem akar ezzel foglalkozni. A beszélgetést megzavarta Sami Callihan, aki megjelent a kivetítőn, és üzent Tessa-nak. Sami gratulált a lánynak, de szerinte az embereknek egy igazi bajnokra van szükségük, aki pedig ő. A videó végén kiderült, hogy Sami az épületben van, így Tessa elindult, hogy megkeresse a korábbi világbajnokot. Tessa odament a vezérlőhöz, amikor egy újabb üzenet fogadta. Sami nem fogja megkönnyíteni a lány dolgát, és figyelmeztette, hogy ő bejelentés nélkül fog megjelenni bárhol, és bármikor.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: Impact Wrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.