Header Ads

IMPACT! 2020. Január 12. - Hard to Kill - Előzetes

Ma este rendezi meg Impact Wrestling az idei év első PPV-jét, a Hard To Kill-t a Texas állambeli Dallas-ban. A gálán terítékre kerül az összes bajnoki cím, köztük a világbajnoki is, amit Sami Callihan fog kockára tenni Tessa Blanchard ellen.

Moose le tudta győzni RVD-t a No Jackhammer Needed Spear mozdulatával, ezzel szemben Rhino alul maradt Rob Van Dam-mel szemben, hiába vetette be a Gore finisher-ét. Moose ezt fel is emlegette Rhino-nak, aki ezért kihívta őt egy mérkőzésre. 
RVD nem sokkal az után, hogy elárulta Rhino-t, azzal állt elő, hogy a fiatal birkózók az ő mozdulataiból élnek. Szerinte Brian Cage is őt utánozza, aki ezt nem tűrte szó nélkül, és beleállt a korábbi világbajnokba. Kettejük összecsapását egy igazi álommérkőzésként várják a rajongók.
Ken Shamrock akaratlanul is belekeveredett a Tessa Blanchard és oVe közt zajló viszályba, amikor is a UFC legenda segíteni próbált a lánynak. Miután Sami Callihan legyőzte Shamrock-ot, még Madman Fulton megtámadta a korábbi világbajnokot. Ennek következtében Ken Shamrock kihívta egy egyéni mérkőzésre az oVe szörnyét.
Eddie Edwards a tavalyi Bound for Glory PPV-n megnyerte a Call Your Shot trófeát, amivel lehetőséget kapott, hogy kihívja az általa választott bajnokot egy címmérkőzésre. Ez nem tetszett Michael Elgin-nek, és úgy döntött, hogy megpróbálja megszerezni ezt a trófeát Eddie-től, hogy újra egy címmérkőzés közelébe kerüljön.
Taya Valkyrie immáron már több mint egy éve birtokolja a Knockouts Championship címet, ami Jordynne Grace-t már egyre jobban zavarta. Jordynne megkapta a lehetőséget, hogy kihívja egy címmérkőzésre Taya-t, de idő közben visszatért a szervezethez ODB, aki harmadik félként szintén ott lesz a Knockouts Championship mérkőzésen.
Az este folyamán terítékre kerül az X-Division bajnoki cím is, amit Ace Austin fog kockára tenni Trey Miguel ellen, akivel hetek óta viszályban áll.
Tavaly év végén négy csapat küzdött meg egymással annak érdekében, hogy megszerezzék a kötelező kihívó jogot az aktuális csapatbajnok North formáció tagjai ellen. Ebből a küzdelemből Rich Swann és Willie Mack párosa jött ki győztesen, így Josh Alexander és Ethan Page ellenük kényszerül címvédésre ma este.
Az este főmérkőzését Sami Callihan és Tessa Blanchard fogja vívni egymással a világbajnoki címért. Sami a tavalyi Bound for Glory PPV után legyőzte Brian Cage-t és elnyerte tőle a világbajnoki címet. Tessa ezt követően megszerezte a kötelező kihívó jogot, így a lány újra szembenéz Sami-vel a tavalyi Slammiversary PPV után, amit nem mellesleg a nézők 2019-ben az év meccsének választottak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.