Header Ads

Egy nagy név bejelentkezett a Royal Rumble-re

Habár Edge többször is visszautasította a visszatéréséről szóló pletykákat egyre nagyobb az esélye, hogy meglepetés szereplőként megjelenik a Royal Rumble gálán vasárnap.
(Fotó: WWE)
A WrestlingNews egyik szerkesztője két forrásból is úgy értesült, hogy Edge ott lesz vasárnap a Texas állambeli Houstonban, a Royal Rumble helyszínén. Azonban az informátor, akivel Paul Davis beszélt nem tudta megmondani, hogy a kanadai pankrátor milyen szerepet vállal a pay-per-viewn. A rajongók nagy része legszívesebben a férfi rumble mérkőzés meglepetés szereplőjeként látná.

Elsőként még a Wrestling Observer jelentette néhány hónappal ezelőtt, hogy Edge több évre meghosszabbította a szerződését a WWE-vel. Dave Meltzer akkor úgy értesült, hogy limitált naptárral ugyan, de a Rated-R Superstar birkózhat majd.
(Fotó: WWE)
A PWInsider még októberben írt arról, hogy Edge Pittsburghben járt, ahol a WWE orvosa Dr. Joseph Maroon megvizsgálta őt. A szervezet az itt található egészségügyi központban szokta tesztelni a pankrátorait, mielőtt azok engedélyt kapnának a ringbe lépéshez.

Edge 2011-ben vonult vissza az akkor súlyosnak mondott nyaksérülése miatt. A helyzete azonban megváltozott, hiszen a tavalyi SummerSlamen egy fizikai szegmenst kapott, ahol beadta a Spear nevű mozdulatát Eliasnek. A Rated-R Superstar korábban a podcastjében úgy nyilatkozott, hogy évek óta most érzi magát legjobb formájában és ha lenne rá lehetősége, akkor képes lenne még egy utolsó mérkőzésben szerepelni. Hozzátette: úgy véli a kezelései az elmúlt öt évben rendbe hozták a nyakát.

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

  1. Kíváncsi lenék egy Román Réges Edge mecsre ki LENE a jobb én Roman Réges re tenném.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.