Header Ads

Egy korábbi olasz szupersztár visszatérhet a Royal Rumble-ön

Egy korábbi WWE Interkontinentális Bajnok Texas államba utazott Houston városába, hogy ott lehessen a vasárnapi Royal Rumble pay-per-viewn.
(Fotó: Pankráció.com)
A PWInsider több forrásból is úgy értesült, hogy ott lesz a Royal Rumble helyszínén Santino Marella. Mivel arról eddig még nem érkezett bejelentés, hogy rajongói találkozóra utazott volna el, ahol fényképet és aláírásokat lehet készíteni jelenlegi és volt WWE szupersztárokkal, így elképzelhető, hogy meglepetésként fog szerepelni a férfi rumble mérkőzésben. A másik opció, hogy a kanadai születésű, ám olasz felmenőkkel rendelkező pankrátor filmes kötelezettségek miatt lesz ott Houstonban, ami annyit jelent, hogy a WWE Networkre forgatnak vele tartalmat. 
Santino Marella - (Fotó: WWE)
Santino Marella 2016-ban távozott a WWE-ből, majd bejelentette, hogy nyaksérülése miatt visszavonul. A távozása óta számtalanszor megjelent a szervezetnél, így Performance Centerben is, ahol vendégedzőként tartott előadást az NXT-be készülő tehetségeknek. Legutóbb a RAW "Reunion" című epizódban szerepelt 2019. július 22-én.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.