Header Ads

Edge visszatért – eddig maradhat a WWE-ben

Edge visszatérése kétségtelenül 2020 legnagyobb sztorija lehet a pankráció világában. A Rated-R Superstar kilenc év elteltével tért vissza a WWE-be.
Edge összeakadt Roman Reigns-szel is a Royal Rumble meccsben – (Fotó: WWE)
Edge három csigolyáját a nyaksérülései miatt össze kellett fűzni, emiatt közel egy évtizedig nem hagyták birkózni. A vasárnapi visszatérésével viszont nyilvánvalóvá vált, hogy a roster egyik aktív tagja lesz. A Rated-R Superstar egyből egy korábbi viszályát eleveníti fel, hiszen Randy Ortonnal lesz meccse várhatóan a februári szaúdi shown vagy a WrestleMania 36-on.

Edge korábban az All Elite Wrestlingel is tárgyalt, akik az All Out pay-per-viewn szerették volna használni őt, de a WWE egy sokkal jobb szerződést kínált a kanadai pankrátornak. A talksSPORT egyik riportere megtudta, hogy a tizenegyszeres világbajnok három éves szerződést írt alá a szervezettel. Alex McCarthy azt is megtudta, hogy Edgenek minimum három meccset birkóznia kell, de ez akár ötre is felugorhat, továbbá Brock Lesnarhoz hasonlóan évente huszonöt adáson, gálán vagy live eventen kell szerepelnie.


Edge a nyaka miatt a jövőben sem birkózhat teljes időben, de már az is nagy szó, hogy egyáltalán visszaengedték a ringbe. A Rated-R Superstar az orvosok szerint öt év alatt meggyógyult, de az továbbra sem száz százalékos, így pihentetnie kell.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.