Header Ads

WWE: Edge közel a visszatéréshez?

A hét kétségtelenül legnagyobb sztorija az Edge visszatéréséről szóló hír, amely pletykát szinte az összes pankrációval foglalkozó oldal átvett, nem csak itthon, hanem külföldön is.
Edge közel tíz éve nem birkózhatott - (Fotó: WWE)
Elsőként a PWInsider számolt be arról, mely szerint Edge új szerződést kötött a szervezettel, amely értelmében jövőre visszatérhet a ringbe. A világbajnok állítólag sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, amikor Pittsburghben járt –erről korábban a Wrestling Observer számolt be. A PWInsider egyik szerkesztője szerint a Rated-R Superstar a Royal Rumble-ön lehet meglepetés szereplő. Mike Johnson hozzátette: ezzel a WrestleManiára állítanának fel neki egy programot, de nem kizárt, hogy ezt követően is maradna.

Edge 2011-ben kényszerült Nehézsúlyú Világbajnokként visszavonulni, miután az orvosok úgy állapították meg, hogy a nyaka már nem bírja a megpróbáltatásokat. A Rated-R Superstar idén egyszer már visszatért a SummerSlamen, de azóta nem láthattuk. Edge egyébként kategorikusan tagadja a híreszteléseket, de mint tudjuk korábban John Morrison is így tett, mégis visszatért a promócióhoz.
(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.