Header Ads

WrestleMania 36: Sting reménykedik az Undertaker elleni meccsben

A WWE Hall of Famer legenda újra elővette a lehetséges utolsó mérkőzéséről szóló témát, ezúttal a Sports Illustratednek adott interjújában.
Ilyen formában soha nem csaptak össze – (Fotó: WWE)
Mint tudjuk a The Undertaker kontra Sting mérkőzés soha nem történt meg, hiába szerették volna a rajongók látni ezt az összecsapást. A meccs elsősorban a Monday Night Wars idején, illetve kicsivel utána lett volna érdekes, amikor még mindketten javában csúcson voltak. A két fél a WCW-ban ugyan megküzdött egymással, de akkor még nem létezett az Undertaker karakter, illetve Sting sem a holló gimmickkel birkózott.

Sting a Sports Illustratednek adott interjújában elmondta, hogy hajlandó meghallgatni egy ajánlatot, amely a Deademan elleni meccsről szól. A Stinger hozzátette: képes lenne újra formába hozni magát, azonban megérti, hogy valószínűleg már véget ért a karrierje.

– Ha lenne egy Takerrel kapcsolatos WrestleMania ötlet, akkor meghallgatnám azt telefonhívást. Formába hoznám magam, de úgy gondolom, hogy a pályafutásom véget ért. Minden évben gondolok az Undertaker elleni meccsre, de nem gondolom, hogy megtörténik – fogalmazott Sting.

Sting karrierje a 2015-ös Night of Championst követően ért véget, miután a Seth Rollins elleni WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címmérkőzése során súlyos nyaksérülést szenvedett.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.