Header Ads

Visszatérhet-e Scott Steiner valaha is a WWE-hez?

Scott Steiner elsősorban arról híres, hogy a Monday Night Wars közepén a WCW egyik vezető arca volt a bátyjával, Rick Steinerrel való sikeres tag team pályafutását követően.
Freakzilla - (Fotó: WWE)
Miután Scott Steiner egyéni karrierbe kezdett külsőt váltott, kiszőkítette a haját, bombaformába hozta testét és a mikrofonnál is jól szerepelt, így csak idő kérdése volt, hogy mikor lesz világbajnok. A WCW megszűnését követően 2002-ben igazolt a WWE-hez, ahol három évre írt alá, de az ottani pályafutása a folyamatos sérülések miatt sikertelen volt, amelyen az sem segített, hogy viselkedése sokak számára unszimpatikus volt a színfalak mögött. A WWE 2004 augusztusában úgy döntött, hogy elbocsájtja Steinert, aki egyébként sérülés miatt már a január óta nem tudott ringbe lépni.

Scott Steinert legutoljára augusztusban láthattuk az Impact Wrestlingnél, ahol tavaly a szervezett legidősebb tag team bajnokává vált. A Freakzilla jelenleg szabadúszó, így bármikor leszerződhetne valamelyik nagy szervezethez. Scott Steiner a kora miatt már biztosan nem tudna teljes időben birkózni, így a WWE-vel csak egy legenda szerződést köthetne, amelynek köszönhetően csak alkalmanként kellene ringbe lépnie valamelyik pay-per-viewn. Az valószínűtlen, hogy látnánk őt valamelyik heti adáson, például a RAW-n vagy a SmackDownon, mivel szeret eltérni az előre megírt szövegtől, amivel galibát okozna.
57 évesen már korántsem önmaga - (Fotó: Impact Wrestling)
Scott Steiner nemrégiben kijelentette, hogy a WWE megkereste őt 2016-ban, amely cég egy legenda szerződést kínált neki. Steiner ezt az ajánlatot nem fogadta el, melyet azzal indokolt, hogy nem szerette azokat a karaktereket és szerepeket, amelyeket a szervezet adott neki az előző futásai alatt. A korábbi világbajnok hozzátette: nyitott a visszatérésre, de anyagiakban is kifizetődő ajánlatra van szüksége. Ugyanakkor Steiner az utóbbi időben rendszeresen támadta a WWE-t, előszeretettel szidta a Hall of Famet.

– Nem lehet Hall of Fame-ed, ha nem lehet azt meglátogatni. Ez csak valakinek a fejében született meg. Böki a csőrömet, hogy az embereket érdekli az, hogy bekerülnek-e a Hírességek Csarnokába vagy sem, holott az nem is létezik. Elmennél az élelmiszer boltba is úgy, hogy ott nem árulnak ételt? Ez az egész egy vicc – fogalmazott Steiner.

Ha Steiner egy napon félre tenné a Hírességek Csarnokáról alkotott véleményét, akkor biztosan beavatnák, hiszen az 1990-es évekbeli teljesítményével egyértelműen rászolgált arra. Illetve a Triple H-dzsel való ellentétét is félre kellene tennie, ellenben egy darabig még biztosan nem látjuk a WWE-nél.

Szerintetek egy napon Scott Steiner visszatérhet a WWE-be?

(Forrás: Sportskeeda)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.