Header Ads

Roman Reigns ismét a WrestleMania főmérkőzésében találhatja magát

Roman Reigns jelenleg "King" Baron Corbinnal van viszályban azért, hogy kicsit lehűtsék őt a WrestleMania szezonja előtt, ahol majd pushban részesül.
Egy ekkora kaliberű név kell a WrestleMania egyik főmérkőzésébe - (Fotó: WWE)
Roman Reigns tavaly ősszel bejelentette, hogy leukémiával küzd, amely miatt fél évig távol maradt a WWE ringjétől. A Big Dog a betegsége előtt a szervezet vezető arca volt és évekig ott volt minden WrestleMania főmérkőzésében, amely miatt rengeteg kritikát kapott a rajongóktól. A visszatérése óta alig részesül nagyobb szerepekben az adásokon, amelynek oka, hogy ne kapjon újra negatív reakciókat. Reigns azonban másfél év után újra a főmérkőzések képében találhatja magát.

A Wrestling Observer információi szerint Roman Reigns a fő esélyese a "The Fiend" Bray Wyatt elleni WrestleMania mérkőzésnek, amely tétje az Universal Bajnoki Cím lenne. A portál szerkesztője, Dave Meltzer elmondta, hogy jövőre ez lehet a SmackDown egyik húzó sztorija, amellyel együtt Reignst vissza integrálnák a main eventbe. A történet leghamarabb a Royal Rumble-ön vagy azután kezdődhet el, mivel azon a gálán még egészen más lesz Bray Wyatt ellenfele. A 2020-as WrestleMania 36-on Tampában rendezik.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.