Header Ads

Primo Colon szerint szándékosan vágott alá a WWE

Két héttel ezelőtt bejelentették, hogy a WWE harminc napra felfüggesztette a szerződését Robert Roodenak és Primo Colonnak, amiért megszegték a WWE wellness-politikáját.
(Fotó: WWE)
Robert Rooderól nem érkezett azóta semmilyen információ, annál inkább Primo Colonról, aki egy Puerto Rico-i lapnak adott interjújában megvédte magát. Primo Colon elmondta, hogy amikor a WWE dopping vizsgálatra hívta, akkor éppen Puerto Ricóban volt, ráadásul már egy ideje egyetlen rendezvényre sem hívták el birkózni. A pankrátor hozzátette: készen állt a vizsgálatra, de azt szerette volna, ha a szervezet kifizeti az útját, hiszen nem szeretett volna csak azért fizetni, hogy egy ellenőrzés miatt utazzon több ezer kilométert.

– A kérésemre nem érkezett válasz a cégtől, úgy gondoltam visszahívnak, amikor megtalálták az ellenőrzés helyét. Eltelt két hónap, miután kaptam egy levelet arról, hogy felfüggesztettek, amelyet azzal indokoltak, hogy megfutamodtam a vizsgálat elől. Ez nem volt korrekt, hiszen akkor tették, amikor nem tartózkodtam az országban, ennek ellenére elérhető voltam – fogalmazott Primo Colon.

A Puerto Rico-i pankrátor hangsúlyozta, hogy korábban a teszteket rendszerint a rendezvények előtt csinálták. Primo hozzátette, hogy a pankrátorok mellett a bírókat is ellenőrzik minden hónapban. Primo Colon kiemelte: 2020-ig van szerződése a WWE-vel, amelynek akkor is fizetnie kell neki, ha nem használják. A birkózó úgy fogalmazott a jelenlegi helyzete olyan, mintha a kispadon ülne.

(Forrás: WebIsJericho)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.