Header Ads

IMPACT! 2019. November 26. - IPWF - Összefoglaló

A múlt heti speciális IMPACT! adásban a szervezet visszarepítette a rajongókat 1983-ba, amikor is egy új birkózó szövetkezet, az Impact Provencial Wrestling Federadtion ( IPWF ) berobbant a köztudatba.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rip Rayzer (Ace Austin) vs. Rapid Delivery Pete (Rich Swann)
Rip Rayzer (Ace Austin) punk kölyök, és Rapid Delivery Pete (Rich Swann) pizzás fiú összecsapásával kezdődött az eheti speciális IMPACT! adás. Rayzer túl magabiztosan állt hozzá a küzdelemhez, aminek meg is lett a következménye. Delivery miután letette a pizzáit, móresre tanította ellenfelét, és egy speciális Splash ugrás után kikopogtatta Rip Rayzer-t.

A meccs után a riporter interjút készített Julian Cumberbun-nel (Ethan Page) és menedzserével  Sonny Sanders-szel (Sami Callihan). A beszélgetésbe becsatlakozott Downtown Daddy Brown (Willie Mack), aki kihívta Julian-t egy címmérkőzésre, majd el is bánt a bajnokkal és Sonny-val.

Xcessive Force (Fallah Bahh & D'Lo Brown) vs. Hard Workers: Oats & Hall (Cody Deaner & Cousin Jake)
Bahh és D'Lo rögtön nekiestek a Hard Workers tagjainak, de a kezdeti dominanciájuk után fordult a kocka. Oats és Hall miután pacsiztak egymással, a földre küldték D'Lo-t, és ki is számoltatták a bíróval. A meccs után Bahh és D'Lo megtámadták a Hard Workers tagjait.

Johnny Swinger vs. Mark Gunderson
Johnny Swinger eheti ellenfele Mark Gunderson volt. Johnny a már jól megszokott stílusban érkezett az arénába, amit a ringben is folytatott. Swinger alig pár perc alatt véget vetett a küzdelemnek, és egy Swinging Neckbreacker mozdulat után kikopogtatta az ellenfelét.

Iceman következő riportalanyai a Rough Riders csapat tagjai voltak (Tessa Blanchard, Jordynne Grace, Jessicka Havok és Alexia Nicole).

Jazzy Fitbody (Madison Rayne) vs. Agnes Deerheart (Alisha Edwards)
Miközben a két lány egymással volt elfoglalva a kötelek között, megérkezett az arénába Sebastian Baker (Jimmy Jacobs), hogy figyelemmel kísérje a mérkőzést. Fitbody a vállára kapta Agnes-t, majd a padlóra dobta, és a ring sarkáról ráugrott egy Splash-el. Ezzel meg is nyerte az összecsapást, majd a meccs után Baker felment a ringbe, és elmondta Fitbody-nak, hogy szívesen lenne a menedzsere, és egy szerződést adott a lánynak. Jazzy Fitbody ezt nem fogadta el, széttépte a szerződést és egy alulra mért rúgással a földre küldte Baker-t.


Tim Burr (Josh Alexander), Mr. Jim Naysium (Dez), Phil Game (Trey) & Ray Strack (Wentz) vs. The Rough Riders (Tessa Blanchard, Jordynne Grace, Jessicka Havok & Alexia Nicole)

A két csapat egy igazán szórakoztató mérkőzéssel ajándékozta meg a nézőket, amit Tessa Blanchard és Phil Game kezdett, majd szépen sorjában mindenki becsatlakozott. Amíg a lányok félreállították az útból a fiúkat, addig Tessa bevitte a befejező Buzzsaw DDT mozdulatát Ray Strack-nek, és megnyerte a csapatának a mérkőzést. 

A 300.000 $-os ember és Kongo Kong kihívásával folytatódott az adás. A kihívás abból állt, hogy ha valaki be tud adni egy Body Slam-et Kong-nak, akkor kap 3000 $-t. Mr. Atlantis érkezett a kötelek közé, hogy megpróbálja végrehajtani a feladatot, de természetesen ez nem sikerült neki. Ekkor megjelent az arénában Muscles McGee (Brian Cage), de Kong menedzsere mondta McGee-nek, hogy a kihívás már véget ért. Muscles McGee kihajította a ringből a menedzsert, és bevitt egy Body Slam-et Kong-nak, majd felvette a 3000 $-t tartalmazó táskát.

Tommy Dreamer dühös volt, amiért megfosztották az IPWF bajnoki címtől, amit rövid időn belül vissza akar szerezni. 

DJ 2 Large (Moose) vs. Captain Joystick (Joey Ryan) w/ Miss Mile High (Kiera Hogan)
Egy hete megküzdött egymással DJ 2 Large (Moose) és Captain Joystick (Joey Ryan), amit most újra megnézhettek a nézők. A küzdelemből DJ 2 Large jött ki győztesen, miután egy hatalmas Clothesline-al leterítette Captain Joystick-ot. Ezen a héten DJ felkereste Joystick-ot, de a beszélgetés alatt a két birkózó egymásnak esett. 

Cowboy Colt McCoy (Eddie Edwards) vs. Gama Singh (w/Raj Singh) in a blindfold match
Egy hónappal ezelőtt Cowboy Colt McCoy (Eddie Edwards) és Gama Singh már megküzdött egymással, akkor azonban Gama megsebesítette McCoy szemét, aki így pár hétre elvesztette a látását. Miután McCoy felépült, újra kiállt Gama ellen, de ezen a mérkőzésen mindketten egy fekete zsákot húztak a fejükre, hogy Gama is megtudja, milyen amikor elveszti valaki a látását. Cowboy Colt McCoy megnyerte a küzdelmet, de nem sokáig ünnepelhetett, mivel megjelentek az arénában a The Soviets csapat tagjai (Madman Fulton és Michael Elgin), és nekiestek a győztesnek. Scott D'Amore besietett az arénába, hogy segítsen McCoy-nak, de a Soviets tagjai őt is megtámadták. 

D'Amore az incidens után interjút adott Iceman-nek, és elmondta, hogy menyire csalódott a fia (Josh Mathews) kommentátori munkája miatt, és hogy jövő héten felveszi a birkózó csizmáját, és szét fogja rúgni a kommunisták seggét.  

Julian Cumberbun (c.) (Ethan Page) w/Sonny Sanders (Sami Callihan) vs. Downtown Danny Brown (Willie Mack) - International Commonwealth TV Title Match
A címmérkőzésnek nem csak a bajnoki öv volt a tétje, hanem a meccs vesztesének el is kell hagynia a várost. A bajnokot elkísérte az aréna a menedzsere Sonny Sanders is, aki többször megpróbált közbeavatkozni a mérkőzésbe, és megütötte a teniszütőjével Danny Brown-t. Amikor Sonny elterelte a bíró figyelmét, Cumberbun leütötte Brown-t az ütővel, de a kihívó nem adta fel, és kijátszotta Julian-t és Sonny-t, majd két vállra fektette a bajnokot, és megszerezte az International Commonwealth TV címet. A mérkőzés után a roster tagjai bejöttek az arénába, és együtt ünnepeltek Downtown Danny Brown-nal. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.