Header Ads

IMPACT! 2019. December 17. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Sami Callihan felfedi az igazságot Tessa Blanchard-dal kapcsolatban, Petey Williams kihívja Ace Austin-t, Daga megmérkőzik TJP-vel, szembenéz egymással Rich Swann és Ethan Page, Joey Ryan-nek ki kell állnia Acey Romero ellen, valamint visszatér a kötelek közé Tenille Dashwood.

Sami Callihan egy hete Madman Fulton-t választotta Tessa Blanchard ellenfeléül. Tessa DQ-val megnyerte ezt a mérkőzést, majd jött Sami, aki Fulton segítségével legyőzte Ken Shamrock-ot. A felek viszálya tovább folytatódik ma este, ugyanis Sami fel akarja fedni az igazságot Tessa-val kapcsolatban.
Az X-Division részlegnél sem áll meg az élet, az aktuális bajnok egy tét nélküli küzdelemben meg fog küzdeni Petey Williams-szel.
TJP egy hete visszatért, és segített Fallah Bahh-nak a Desi Hit Squad tagjaival szemben. A korábbi X-Division bajnok ma este újra a kötelek közé lép, ellenfele pedig Daga lesz.
Egy hete megtudhattuk, hogy Rich Swann és Willie Mack fognak megküzdeni a North formációval a Hard to Kill PPV-n a csapatbajnoki címekért. Ethan Page a meccs után megtapsolta Swann-t, aki egyedül nyerte meg csapatának a kötelező kihívójogot, mivel Willie Mack megsérült. Most Page és Swann egy egyéni küzdelemben fog szembenézni egymással.
Joey Ryan-t egy hete bíróság elé állították, mivel Johnny Swinger beperelte amiért nem segített neki. Tommy Dreamer bűnösnek nyilvánította Ryan-t, és kiírt neki egy mérkőzést Acey Romero ellen.
Tennile Dashwood már egy pár hete nem volt látható az Impact Wrestling ringjében, viszont ma este visszatér a kötelek közé, hogy megküzdhessen Jordynne Grace-szel.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.