Header Ads

IMPACT! 2019. December 17. - 2019 utolsó adása - Összefoglaló

Az év utolsó IMPACT! adásban visszatért a kötelek közé Tenille Dashwood, megküzdött egymással TJP és Daga, Ethan Page kihívta Rich Swann-t, Joey Ryan szembenézett Acey Romero-val, Ace Austin kiállt Petey Williams ellen, valamint folytatódott a viszály Tessa Blanchard és Sami Callihan között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tenille Dashwood vs. Jordynne Grace
Tenille Dashwood és Jordynne Grace összecsapásával kezdődött az idei év utolsó IMPACT! adása. Tenille egy pár hetes kihagyást követően tért vissza a kötelek közé, és rögtön a mérkőzés elején már tusba is fogta Jordynne-t egy Turnbuckle után. A folytatásban Dashwood még többször is két vállra tudta fektetni ellenfelét, de az utolsó próbálkozásakor Jordynne fordítani tudott, és sikerült kiszámoltatnia Tenille-t. A két lány a meccs után kezet rázott egymással, de ekkor megjelent Taya Valkyrie és megtámadta Jordynne-t. Tenille visszament a ringbe, és segített Jordynne-nek Taya ellen.

Moose mikor kilépett az épület liftjéből, szembe találta magát Rhino-val. Moose megjegyezte Rhino-nak, hogy sajnálja, hogy a Gore mozdulata nem sokat ért RVD ellen, ellenben az ő No Jackhammer Needed Sper-je, amivel legyőzte Van Dam-et. Rhino ezért bevitt egy Gore-t Moose-nak.

A North csapat tagjai odamentek a lépcsőn ülő Willie Mack-hez. Az aktuális bajnokok elmondták Mack-nek, hogy nem akarnak balhét, csak egy üzenetet küldenének Swann-nak. Szerintük Swann és Mack jobban tennék ha félre állnának az útjukból.

TJP vs. Daga
TJP és Daga mérkőzésével folytatódott az adás. A két birkózó egy igazán látványos küzdelemmel ajándékozta meg a rajongókat. A végig kiélezett meccsből TJP jött ki győztesen, aki feladásra kényszerítette Daga-t. A mérkőzés után Fallah Bahh odament a barátjához, hogy gratuláljon neki, de ekkor megjelentek az arénában a Desi Hit Squad tagjai, és megtámadták őket. Daga visszament a kötelek közé, hogy segítsen TJP-nek és Bahh-nak, de ekkor megérkezett Mahabali Sheera, és bevitt Daga-nak egy hatalmas Chokeslam-et.

A meccs után Katie Forbes és RVD léptek a kötelek közé. RVD elmondta, hogy az összes birkózó őt utánozza, és hallotta, hogy a rajongók a Brian Cage elleni álommérkőzéséről beszélnek. Szerinte Cage is álommérkőzésként tekint erre az összecsapásra, mert ő is RVD-t utánozza. Ekkor Cage is megjelent az arénában, és megtámadta RVD-t. RVD-nek segített Katie, aki egy alulra mért ütéssel megállította Brian-t, és adott egy széket Van Dam-nek. RVD ekkor rá akart ugrani a ring sarkánál ülő Cage-re, de meggondolta magát, és távozott az arénából Katie-vel.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a Generation Me és a Motor City Machine Guns egy korábbi Ladders mérkőzését, amit a csapatbajnoki címért vívtak egymással. A meccset a Motor City Machine Guns nyerte.

A színfalak mögött Suzie újra összefutott Rosemary-vel. Ezt James Mitchell nem hagyta szótlanul, majd megjelent Havok, aki nekiesett Rosemary-nek.

A női öltözőben Kiera Hogan és Madison Rayne beszélgetett egymással, amikor is megjelent Taya Valkyrie, és segítséget kért a lányoktól. Madison-nék megkérdezték Taya-tól, hogy mit ad nekik cserébe, ha segítenek neki. A bajnok adna mind a kettőjüknek egy címmérkőzést, ha segítenek neki. Kiera és Madison még elgondolkodik az ajánlaton.

Rich Swann vs. Ethan Page
Ethan Page-t Josh Alexander, Rich Swann-t pedig Willie Mack kísérte el az arénába. Alexander már rögtön a meccs elején segített Page-nek, amíg a bíró Mack-kel volt elfoglalva. Ezt követően Swann már foglalkozni tudott az ellenfelével, aki a csapattársa nélkül is megállta a helyét. Page a ring sarkáról a földre hajította Swann-t, majd ráugrott egy Swanton Bomb-al. Swann folytatni tudta a küzdelmet, és ki akart ugrani a ring mellett álló Page-re, de véletlenül Alexander-t találta el. Eközben Ethan és Mack összeszólalkoztak egymással, aminek következtében Wille felment a ringbe és megtámadta Page-t. A bíró DQ-val véget vetett a mérkőzésnek, amit így Page nyert meg.

A színfalak mögött Moose és Rhino újra egymásnak estek.

Joey Ryan vs. Acey Romero
Joey Ryan és Acey Romero összecsapása előtt csatlakozott Don Callis és Josh Mathews kommentátor párosához Johnny Swinger. Ryan a meccs előtt eltette a nyalókáját a gatyájába, de azt hamar elő is vette, és megpróbálta betenni Acey szájába. Ez nem sikerült neki, helyette a bíró szájába landolt a nyalóka. Ezt követően jött az a bizonyos Dong Power mozdulat, amit Johnny nem nézett jó szemmel, és felsietett a ringbe. Swinger rátette Acey kezét az övtáskájára, és le akarta utánozni Joey Ryan mozdulatát. Romero leütötte Swinger-t, majd Ryan újra használta a Dong Power-t Acey ellen. Végül elővett egy újabb nyalókát a gatyájából, beletette Romero szájába, és a Sweet Tooth Music mozdulatával a földre küldte a hatalmas birkózót. 

A backstage-ben Michael Elgin ellopta Eddie Edwards Call Your Shot trófeáját.

Ace Austin(c) vs. Petey Williams
Az este utolsó mérkőzését Ace Austin és Petey Williams vívta egymással. Petey többször is végre akarta hajtani Austin-on a Canadian Destroyer mozdulatát, de ez egyszer sem sikerült neki. Ace mindig megakadályozta ebben, majd a The Fold finisher-ével pontot tett a mérkőzés végre. A meccs után az aktuális X-Division bajnok mikrofont ragadott, és Trey édesanyjának ajánlotta fel a győzelmét.

Trey a színfalak mögött összeszólalkozott Ace Austin-nal, és meg is támadta a bajnokot, akinek a Reno Scum tagjai siettek a segítségére.

Sami Callihan érkezett az arénába. Sami elmondta a rajongóknak, hogy Tessa-t egy hamis személynek tartja, aki a családjának köszönheti azt amit elért, ellenben vele, akinek nem volt mögötte az apja, hogy segítse. Tessa ezt nem hallgatta tovább és megindult a ring felé, de Madman Fulton leütötte hátulról. Sami és Madman nekiestek Tessa-nak a ringben, akinek Ken Shamrock sietett a segítségére. Ezt követően Fulton a ringben maradt Shamrock-kal, Tessa és Sami pedig kimentek az arénából, és az épület előtt, az utcán estek egymásnak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.