Header Ads

IMPACT! 2019. December 10. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Rhino megküzd RVD-vel egy Old School mérkőzésen, aminek a speciális bírója Tommy Dreamer lesz, kiderül ki lesz a North ellenfele a Hard to Kill PPV-n, Moose szembenéz Acey Romero-val, Sami Callihan megmérkőzik Ken Shamrock-kal, valamint Tessa Blanchard kiáll Madman Fulton ellen.

RVD a Bound for Glory PPV-n hátba támadta Rhino-t, majd egy rövid időre szabadságra ment. A korábbi világbajnok egy hete visszatért a nyaralásából, amit Rhino azonnal ki is használt, és megtámadta a RVD-t. A két birkózó ma este Old School szabályok szerint fog megküzdeni egymással, a speciális vendégbíró pedig Tommy Dreamer lesz.
A januári Hard to Kill PPV-n a North csapat kockára fogja tenni a csapatbajnoki címét, már csak az a kérdés, hogy ki ellen. Erre már nem kell sokáig várnunk, ugyanis négy csapatból  fognak kikerülni a lehetséges kihívók. Rich Swann és Willie Mack, az oVe, a Rascalz és a Reno Scum tagjai küzdenek meg egymással a kötelező kihívójogért.
Acey Romero a Bound for Glory PPV-n mutatkozott be az Impact Wrestling-nél, azóta viszont nem lépett a kötelek közé. Ma este Romero visszatér, és megküzd Moose-al.
Tessa Blanchard és Sami Callihan a jövő hónapi Hard to Kill gálán megküzdenek egymással a világbajnoki címért, addig azonban mindketten választhattak egy ellenfelet a másiknak. Tessa azt szeretné, ha Sami Callihan Ken Shamrock ellen lépne a kötelek közé.
Sami Callihan az oVe szörnyét, Madman Fulton-t választotta Tessa Blanchard ellenfeléül.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.