Header Ads

IMPACT! 2019. December 03. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Brian Cage szembenéz Eddie Edwards-al, visszatér a korábbi női bajnok ODB, RVD elmondja mik a tervei, valamint a Rascalz kihívja egy mérkőzésre Ace Austin és a Reno Scum hármasát.

Brian Cage miután elvesztette a világbajnoki címet, nagyon közel került hozzá, hogy megszerezze a kötelező kihívó jogot, de végül Tessa Blanchard legyőzte őt. Így Tessa nézhet szembe Sami Callihan-nel a Hard to Kill PPV-n, Brian pedig Eddie Edwards ellen lép újra a kötelek közé.
Az este folyamán egy meglepetéssel készül a szervezet a rajongóknak, ugyanis visszatér több év után az Impact Wrestling-hez a korábbi Knockouts Champion ODB.
A két héttel ezelőtti IMPACT! adásban úgy volt, hogy RVD visszatér az arénába a nyaralásáról, de a korábbi világbajnok meggondolta magát, és nem ült repülőre. Ma este viszont már megtudhatjuk mik a tervei Van Dam-nek a jövőre nézve.
Ma este láthatunk egy 6 emberes csapatmérkőzést is, ahol a Rascalz csapat tagjai kihívják Ace Austin-t és a Reno Scum-ot egy küzdelemre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.