Header Ads

A WWE érdeklődik Killer Kross felől

Az Impact Wrestling a héten hivatalosan is bejelentette, hogy Killer Kross-t elengedték a szerződéséből, így szabadon igazolhat bármelyik birkózó szervezethez.
Fotó: Impact Wrestling
Killer Kross még májusban kérte az Impact Wrestling vezetőségét, hogy bontsák fel a szerződését, mivel nem kapta meg azt a fizetést, amit szeretett volna magának. A cég akkor nem engedte szabadon a birkózóját, úgy gondolták, hogy meg tudnak majd állapodni vele a folytatásról. Kross utoljára a nyári Slammiversary PPV-n lépett az Impact Wrestling szorítójába, azóta nem volt látható a képernyőn. A felek minden bizonnyal nem tudtak megegyezni egymással, ugyanis a szervezet egy rövid hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy Kross távozott tőlük. Erre a WWE-nél is felkapták a fejüket, és érdeklődni kezdtek Kross után, akinek a párja, Scarlett Bordeaux is már a Performance Center-ben készül egy esetleges debütálásra. Kross egyelőre még nem döntött a jövőjével kapcsolatban, viszont az MLW szervezet megkeresését nem utasította vissza, és egy hivatalos bejelentésből kiderült, hogy fellép náluk a február 1-jei TV adások felvételein.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.