Header Ads

A továbbiakban nem közvetítik az NJPW-t az USA-ban

Legalábbis országos televíziós csatornánál biztosan nem, hiszen annyira telített a piac, hogy egyelőre senki sem licitált a New Japan Pro-Wrestling közvetítésére. A WWE mellett az All Elite Wrestling, az Impact Wrestling és a Ring of Honor is rendelkezik televíziós szerződéssel.
(Fotó: f4wonline.com)
Az NJPW gáláit eddig az AXS TV közvetítette, de pénteken bejelentették, hogy 2020-tól megszűnik az együttműködésük. A Wrestling Observer úgy értesült, hogy a csatorna azért nem hosszabbított szerződést a promócióval, mert a saját pankrációs szervezetére koncentrálna. Ez nem más, mint az Impact Wrestling, amely a kanadai székhelyű Anthem Sports és Entertainment tulajdonában áll, amely cég többségi tulajdont szerzett a HDNet LLC-ben, mely az AXS TV és a HDNet Movie anyavállalata.

A Wrestling Observer szerkesztője, Dave Meltzer elmondta, hogy a nézettség nem játszott közre a csatorna döntésében. A helyzet nem jön jól a New Japannek, különösen azután, hogy bejelentették a további amerikai terjeszkedést. Az Egyesült Államokban élő rajongóknak a továbbiakban elő kell fizetniük az NJPW Worldre, amelyhez a promóció biztosít angol nyelvű feliratokat és kommentárt.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.