Header Ads

IMPACT! 2019. November 19. - Végsőkig - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban láthattunk egy négy csapatból álló küzdelmet a Rascalz, a Desi Hit Squad, a Deaners és a Reno Scum között, Jordynne Grace kiállt Taya Valkyrie és John E. Bravo ellen, kötelek közé lépett Johnny Swinger, valamint megküzdött egymással a világbajnoki cím kihívó jogáért Michael Elgin, Rich Swann, Moose, Brian Cage, Tessa Blanchard és Daga.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The Rascalz vs. The Desi Hit Squad vs. The Deaners vs. Reno Scum
Egy négy csapatos összecsapással kezdődött az eheti IMPACT! adás, ahol a Rascalz, a Desi Hit Squad, a Deaners és a Reno Scum tagjai küzdöttek meg egymással. Igazán látványos mérkőzésnek lehettek szemtanúi a rajongók, a birkózók látványosabbnál látványosabb mozdulatokkal kápráztatták el a közönséget, amelynek sorai között újra jelen volt Trey édesanyja is. A meccset a Rascalz csapat nyerte végül, Dez és Wentz a befejező Standing Moonsault mozdulatuk után kikopogtatták Cousin Jake-et. A meccs után a Reno Scum tagjai megtámadták a Rascalz-t, amibe becsatlakozott Ace Austin is. Trey ezt látva besietett az arénába, hogy segítsen a csapattársainak, de az aktuális X-Division bajnok őt is leütötte.

Taya Valkyrie & John E. Bravo vs. Jordynne Grace
A 2 in 1 Handicap meccs elég hamar egyéné küzdelemmé vált ugyanis Taya Valkyrie egy rövid ringbeli szereplés után magára hagyta a csapattársát John E. Bravo-t. Bravo ekkor megpróbálta lekenyerezni Jordynne-t, és neki adta a plüsskutyáját, de a lányt ez nem hatotta meg és kirúgta a játékot a ringből. Ezt követően Jordynne lerohanta Bravo-t, és a ring sarkánál tusba fogta az ellenfelét, aki nem is tudta tovább folytatni a mérkőzést.

Gama Singh továbbra is dühös amiért Rohit Raju és Raj Singh csalódást okoznak neki. Gama nagyon szeretné ha az indiai formáció végre összeszedné magát. Rohit és Raj miután letolta őket Gama Singh, a folyosón megtámadta Fallah Bahh-t.

RVD tájékoztatta a rajongókat, hogy az este folyamán még sem lesz ott az arénában, ugyanis előző este partyzott, és nem volt már kedve reggel repülőre ülni.

James Mitchell összetalálkozott a színfalak mögött Suzi-val, és megkérdezte tőle, hogy mit keres egy ilyen helyen. A lány elmondta, hogy mindenki kedves vele, és jól érzi magát itt. Mitchell felajánlotta Suzi-nak, hogy folytassák a beszélgetést kint az autójánál, amibe a lány bele is ment, ekkor azonban megjelent Rosemary, aki figyelmeztette Mitchell-t, hogy szemmel fogja tartani.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Eddie Edwards és Cody Rhodes egy korábbi világbajnoki címmérkőzését. A meccset Eddie Edwards nyerte.

A faházban a Rascalz csapat tagjai megvitatták az este történéseit, és elhatározták, hogy bosszút fognak állni a Reno Scum-on és Ace Asutin-on is. Trey édesanyja is becsatlakozott a beszélgetésbe, aki aggódik a srácokért, és kérte Dez-t és Wentz-et, hogy hívják fel az anyjukat, és nyugtassák meg őket hogy minden rendben.

Johnny Swinger vs. Buck Gunderson
Johnny Swinger egy Buck Gunderson nevű birkózó ellen lépett újra a kötelek közé. A pár perces küzdelem alatt Johnny végig fölényben volt, végül pedig egy módosított Neckbreacker-rel le is győzte Gunderson-t. A meccs után megjelent az arénában Ken Shamrock, akinek Swinger egy hete beletett valamit a táskájába. Ken nekiesett Swinger-nek, és az Ankle Lock fogását is végrehajtotta Johnny-n.

A színfalak mögött Johnny Swinger tanácsot kért Joey Ryan-től, hogy mit csináljon Ken Shamrock ellen. Joey csak annyit felet Johnny kérdésére, hogy ne engedje neki hogy megfogja a férfiasságát.

Six Person Elimination Challenge for the Number 1 Contenders Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol hat birkózó küzdhetett meg egymással a világbajnoki cím kihívó jogáért. Elsőként Daga és Moose küzdött meg egymással. Az első fordulót Moose nyerte, aki egy Jackhammer Suplex után kikopogtatta Daga-t. Moose következő ellenfele Rich Swann volt. Moose-nak még maradtak tartalékai az első küzdelme után, de Swann meglepte a korábbi profi NFL játékost, és két vállra tudta fektetni, ami után ő folytathatta a versenyt Michael Elgin ellen. Big Mike és Swann elképesztőt meccseltek egymással, mondhatni, hogy vérre menő küzdelmet vívtak, ugyanis a korábbi X-Division bajnok szája felrepedt a küzdelem során. Elgin nem kímélte Swann-t, így a bírónak rá kellett már szólnia. Ekkor Big Mike ellökte a játékvezetőt, aki ezért azonnal kizárta a küzdelemből Elgin-t. Brian Cage jött ezt követően az arénába, akinek a kimerült Swann-nal kellett megküzdenie. Swann megpróbálta összeszedni magát, és megtámadta Cage-t, de itt már gondolni lehetett, hogy 
Brian ezt a fordulót mindenképp behúzza. Ez így is lett, a korábbi világbajnok a Weapon X mozdulatával legyőzte Rich Swann-t, így utolsónak Tessa Blanchard és Brian Cage küzdhetett meg egymással. Tessa a végsőkig elment a győzelem érdekében, és amikor Cage megpróbálta rajta is végrehajtani a Weapon X mozdulatát, fordítani tudott a helyzetből, és kikopogtatta a gépet, amire ez idáig csak Sami Callihan volt képes. Így Tessa Blanchard nézhet szembe Sami-vel a Hard to Kill PPV-n a világbajnoki címért.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.