Header Ads

Randy Orton az All Elite Wrestlingbe igazolhat?

A Vipera az elmúlt héten egy képpel azt sugallta, hogy otthagyhatja a WWE-t az AEW miatt.
(Fotó: WWE)
Randy Orton jó kapcsolatot ápol az AEW két sztárjával Chris Jerichoval és Cody Rhodes-szal. A Rhodes-szal való barátsága egészen a "Legacy" formáció megszületéséig visszamenő.

Dave Meltzer, a Wrestling Observer szerkesztőjének információi szerint Orton a jelenlegi szerződésével évi 3 millió dollárt keres a WWE-ben. Ugyanakkor könnyített naptárat kap, hiszen 39 évesen nem kell birkóznia minden egyes house shown.

Orton szerződése 2020 nyarán jár le a WWE-nél, amely szervezet akár fizetés emeléssel is magához láncolhatja. A Wrestling Observer szerint a "Legend Killer" az elmúlt hónapokban folyamatosan érdeklődött az AEW felől. Orton a hónap elején megdicsérte az új promóciót, különösen tetszett neki Cody és Sammy Guevara mérkőzése, utóbbival szívesen összecsapna. Randy korábban Will Ospreynak is azt üzente, hogy leghamarabb nyáron térjenek vissza egy egymás elleni meccs létrejöttéhez.

Meltzer szerint az All Elite Wrestling a Revival iránt is érdeklődik, továbbá Luke Harper is kész átigazolni, amikor lejár a kontraktusa 2020 elején.

5 megjegyzés:

 1. Miaz,hogy 2020 nyarán jár le a szerződése úgy volt , hogy 2020. Január végén nem vagy tévedek javítson ki valaki ha tévedek. Ja és Randy ne menjen a kispályásokhoz.

  VálaszTörlés
 2. Majd ő eldönti,hogy hova megy.Kispályások???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remelem azt vagod hogy a "nagypalyasok" 80%-rol a kutya nem hallott a maradek 20%-bol 10% wwe-bol jott a masik 10% meg new japane! Szoval igen kispalyasok es ujoncok.

   Törlés
  2. Az AEW-t többen nézik, mint az NXT-t, illetve az első adásukon elérték azt a szintet, amit a TNA soha nem ért el. Tehát semmiképpen nem kispályások.

   Törlés
  3. Mert szerinted az nem szamit hogy uj adas persze hogy nagy ra a kereslet mert meg kivancsiak de azt remelem tudod hogy attol hogy tobben nezik nem azt jelenti hogy minosegibb az adas mert eddig egyik adason sem volt olyan minosegi meccs mint az nxt-nel es attol hogy nezik nem azt jelenti hogy akik birkoznak olyan hu de nagy tehetsegek max az ismertebbeket nezik ott is a tobbit le sem szarjak

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.