Header Ads

Undertaker megmutatta, még mindig képes a kiváló teljesítményre

Mostanság sok kritika érte a Deadmant, de legutóbb mindenre rácáfolt, amikor Roman Reigns partnereként birkózott Drew McIntyre és Shane McMahon ellen.
Rest in Peace - (Fotó: WWE)
Az elmúlt években nem volt olyan hónap, amikor ne beszéltek volna Undertaker visszavonulásáról, hiszen mióta betöltötte az 50 esztendőt, mindig azt halljuk ez lesz az utolsó WrestleManiája. Az év elején úgy érezhettük eljött a nagy pillanat, hiszen a tavalyi futása után, idén nem szerepelt a WrestleManián, sőt úgy nézett ki nem hosszabbítja meg a szerződését a WWE-vel. Végül belement az egyezségbe a szervezettel, sőt lemondta az összes független szereplését is, amire Vince McMahon kényszerítette.

Később jött a hír, hogy újra birkózni fog, amelyet már követtek negatív vízhangok, főleg amikor bejelentették Goldberget az ellenfeléül. Az pedig még inkább az emberek nem tetszését fejezte ki, hogy Szaúd-Arábiában rendezik a meccset. Sokak félelme végül beigazolódott és kis szerencsén múlott, hogy nem történt nagyobb baj. Goldberg még a meccs elején agyrázkódást szenvedett, amely után elvesztette a fonalat és majdnem megsérült Undertaker is, aki emiatt idő előtt befejezte az összecsapást.

A félresikerült meccs után mindkettejüket a napernyő alá kívánták vagy éppen küldték, de Undertaker nem adta fel és a bizonyítási vágytól fűtve Roman Reigns és a WWE segítségére sietett. Amelyből megszületett az Extreme Rules szereplése, amelyre utólag elmondható, helyes cselekedett volt. A Deadman kiválóan mozgott, jól megkoreografált meccsen birkózhatott, amely egyszerre felelt meg a régi és a modern pankráció követelményeinek. A Phenom visszanyerte a renoméját és újra elérte, hogy a rajongók várják a következő szereplését, bár egyelőre úgy tűnik ez nem a SummerSlamen fog megtörténni. Mindenesetre a visszajelzések pozitívak és ő is elégedett volt saját, illetve ellenfelei teljesítményével.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.