Header Ads

Santana és Ortiz távozott az Impact Wrestling-től

Santana és Ortiz péntek este Mexikóban elköszönt az Impact Wrestling-től.
Állítólag a WWE radarján vannak - (Fotó: ImpactWrestling)
Már egy ideje sejteni lehetett, hogy az LAX csapat két frontembere, Santana és Ortiz nem fogja meghosszabbítani a lejáró szerződését az Impact Wrestling-gel. Miután az LAX elvesztette a csapatbajnoki címeiket a Slammiversary PPV előtt, várható volt, hogy Santana és Ortiz rövidesen el fognak köszönni a szervezettől. Ez péntek este Mexikóban meg is történt, ahol a csapat utoljára a Rascalz ellen lépett a kötelek közé a soron következő TV adások felvételeikor. 

Santana és Ortiz 2017-ben csatlakozott a szervezethez, azóta az LAX négyszer tudta megszerezni a csapatbajnoki címeket, valamint ők birtokolhatták a legtovább a bajnoki öveket, összesen 662 nappal, ezzel megelőzve a sokáig első helyen álló Beer Money-t. Santana-t és Ortiz-t már többször szóba hozták a WWE-vel,  de csapatot minden bizonnyal az AEW is szívesen látná, akik nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a csapatbirkózásra.  

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.