Header Ads

RAW SPOILER: HATALMAS VISSZATÉRŐ

Közel féléves kihagyást követően Sasha Banks visszatért, aki rögtön heel turnt véve tüzelte fel a torontói közönséget a Monday Night RAW-n.
(Fotó: WWE)
A WWE titokban tartotta Banks visszatérését, hiszen senki sem tett jelentést erről, kivéve Brad Shepardot, akinek a fülesei rendszerint tévesek szoktak lenni. Ezúttal nem is baj ez, hiszen mindenkit megleptek ezzel a visszatéréssel. Sasha először megtámadta Natalyát, majd megmutatta az új kék hajszínét, amely a heel BO$$ újjászületését hivatott megmutatni. Ezt követően a RAW Női Bajnok, Becky Lynch sem tudta őt megállítani.
 

Sokáig úgy tűnt, hogy Sasha megvárja a szerződésének lejártát és elhagyja a WWE-t, amelyet követően az All Elite Wrestlinghez igazol. Később enyhült a helyzet a felek között és lehetett számítani a comebackre. Banks egyéni elbeszélgetésen járt a szervezet vezetőjénél, Vince McMahonnél, majd forgatáson vett részt a WWE 2K20-hoz. Banks már egy ideje készenlétben volt, de a Heyman vezette RAW a SummerSlam után fog igazán átalakulni. Sasha bizonyára elégedett azzal, hogy a Clash of Championsön célba veheti a Becky által birtokolt Női Bajnoki Címet.

Sasha legnagyobb problémája az volt, hogy egyetlen alkalommal sem kapott tartós bajnoki regnálást és többeket is eléhelyeztek. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Bayleyvel elvesztették a női tag team öveket a WrestleManián.

Ti örültök Sasha visszatérésének?

3 megjegyzés:

  1. Mondjuk... Bár a sok hiszti miatt az utóbbi időben egyre jobban elveszíti a szimpátiámat. Kíváncsi leszek most meddig lesz "csendben".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye tudod hogy nagyon is jogosan volt a hiszti bar fonomabban is csinalhatta volna dr teljesen jogos volt.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.