Header Ads

IMPACT! 2019. Július 26. - Gore! Gore! Gore! - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Kiera Hogan kihívta Jordynne Grace-t, kötelek közé lépett Moose, szembe nézett egymással Willie Mack és RVD, Rich Swann kockátra tette az X-Division bajnoki címét Jake Crist ellen, valamint folytatódott a viszály Brian Cage és Michael Elgin között.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Jordynne Grace vs. Kiera Hogan
Jordynne Grace és Kiera Hogan összecsapásával kezdődött a múltheti IMPACT! adás. A mérkőzés előtt Madison Rayne csatlakozott Josh Mathews és Don Callis kommentátor párosához. A két lány egy percig sem kímélte egymást, már rögtön a meccs elején Kiera egy Dive-al kiugrott a ring mellett álló Jordynne-re. Visszatérve a kötelek közé Jordynne bevitte Kiera-nak a Jordynne Driver mozdulatát, de Kiera meglepő módon ezt követően is folytatni tudta a mérkőzést. A küzdelem egy adott pontján Madison sem bírta megállni, hogy ne avatkozzon közbe, és megpróbált segíteni Kiera-nak, aki épphogy csak visszaért a kötelek közé, mielőtt a bíró kiszámolta volna. Madison ezzel viszont csak egy kis időt nyert Kiera-nak, ugyanis Jordynne nem sokkal később újra tusba fogta az ellenfelét, és meg is nyerte a mérkőzést.

Brian Cage figyelmeztette Michael Elgin-t, hogy egyszer már legyőzte, és ezt újra meg fogja tenni az este folyamán egy Street Fight mérkőzés típusban.

Taya Valkyrie újra felkereste Rosemary-t, hogy segítsen neki Jessica Havok-kal szemben. Rosemary emlékeztette Taya-t, hogy a megállapodásuk a Slammiversary PPV-ig szólt, és nem fog neki a továbbiakban segíteni. John E. Bravo ekkor úgy döntött, hogy majd ő kézbe veszi a dolgot.

Sami Callihan érkezett az arénába, aki a ringbe invitálta Tessa Blanchard-ot. Sami tiszteletét fejezte ki Tessa iránt, a Slammiversary PPV-n nyújtott teljesítményéért, majd emlékeztette a rajongókat, hogy ők nyerték meg a Mash-Up! Tournament-et, így ők ketten fognak megküzdeni az Unbreakable rendezvényen a világbajnoki cím kihívó jogáért. Sami és Tessa kezet ráztak egymással, de Callihan mielőtt elhagyta volna a ringet, még ráütött egyet Tessa fenekére, ami után a lány megtámadta az oVe vezetőjét, és bevitte neki a Magnum mozdulatát.

Moose vs. Ray Steele
Moose rögtön megtámadta ellenfelét, majd egy Spear-el le is győzte Ray Steele-t. Moose a meccs után mikrofont ragadott, majd elmondta, hogy nem érti miért nem kapott még lehetőséget a világbajnoki cím megszerzésére, amikor ő a hátára vette a társaságot. Ő nem hasonlítja magát a korábbi világbajnokokhoz, akik mind elhagyták a céget, miután megszerezték a világbajnoki címet. Miután ezt elmondta, újra megtámadta Ray Steele-t.

A szünetben John E. Bravo felkereste Jessica Havok-ot, és elmondta neki, hogy ő soha meg sem fogja közelíteni Taya szintjét. Jessica ezt hallva megtámadta Bravo-t.

A Rascalz csapat tagjai megpróbálták eldönteni, hogy legközelebb ki lépjen a ringbe a North ellen hármójuk közül. A beszélgetésbe becsatlakozott Gail Kim, aki elhívta Wentz-et egy Jonas Brothers koncertre, így Dez és Trey fognak kiállni Ethan Page és Josh Alexander párosa ellen.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Kurt Angle és Matt Morgan egy korábbi összecsapását. A mérkőzést Kurt Angle nyerte meg.

Melissa Santos megpróbált interjút készíteni Kiera Hogan-nel aki elvesztette a Jordynne Grace elleni mérkőzését. Az interjút Madison Rayne szakította félbe, Melissa pedig jobbnak látta, ha a két lányt magára hagyja.

Ace Austin megmutatta a bűvész trükkjeit Alisha Edwards-nak, majd elhívta a lányt egy randevúra. Alisha nem fogadta el Ace ajánlatát.

Willie Mack vs. Rob Van Dam
Willie Mack és RVD mérkőzésével folytatódott az adás. A felek végig kiélezett küzdelméből most RVD jött ki győztesen, aki a Five Star Frog Splash mozdulata után kikopogtatta Willie-t. A meccs végén a két birkózó kezet rázott egymással, ezzel is kifejezve az egymás iránti tiszteletüket.

Ace Austin mégegyszer megpróbálta rávenni Alisha-t, hogy találkozzon vele, de Stone Rockwell beleszólt a beszélgetésbe.

Az LAX klubházban Konnan közölte Ortiz-zal, hogy Daga helyettesíti majd Santana-t a North elleni összecsapásban, ugyanis Sanata nem épült fel a Slammiversary-n szerzett sérüléséből. Ennek Ortiz nagyon nem örült.

Rich Swann (c) vs. Jake Crist - X-Divison Championship Match
Swann rögtön a mérkőzés elején egy látványos ugrással leterítette a ringen kívül álló Jake-et. Ezt követően Dave Crist megjelent az arénában, hogy segítsen testvérének, amit Jake ki is használt, és kiosztott egy DDT-t a ring mellett Swann-nak. Visszatérve a kötelek közé Jake bevitt egy Death Valley Driver-t, majd egy Superplex-et is ellenfelének, de Swann folytatni tudta, olyannyira, hogy a Phoenix Splash mozdulata után már nagyon közel került a győzelemhez. Itt azonban Dave megint közbe avatkozott, és feltette a testvére lábát a kötélre mielőtt a bíró háromig elszámolt volna. Swann ekkor mindkettőjüknek bevitt egy dupla Cutter-t. Swann újra egy ugrásra készült a kötél tetejéről, de megérkezett Madman Fulton, aki szintén segített Jake-nek. Jake így már könnyedén le tudta győzni Rich Swann-t, aki ezzel elvesztette a január óta birtokolt X-Division bajnoki címét.

Brian Cage (c) vs. Michael Elgin - Street fight match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez. Brian Cage a bevonuló zenéje után négykézláb jött be az érnába, ugyanis Michael Elgin már a színfalak mögött megtámadta az aktuális világbajnokot. Big Mike a ringben tovább folytatta amit elkezdett, és egy székkel esett neki Cage-nek. Ekkor megpróbáltak közbeavatkozni a biztonságiak, de Elgin ellen ők sem mentek semmire. Végül Melissa Santos is Brian segítségére sietett, majd újra felbukkant a maszkos alak, de Elgin őt is leütötte a székkel. Elgin megpróbálta leszedni a maszkot a férfiről, de ekkor felbukkant a ringben Rhino, aki a Gore mozdulatával leterítette Big Mike-ot. Rhino visszatérésének a rajongók is nagyon örültek, aki ezt meg is ünnepelte a közönség soraiban.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.