Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 30. - Előzetes

A ma esti már Mexikóban rögzített IMPACT! adásban Ken Shamrock válaszol Moose-nak, folytatódik a viszály Michael Elgin és Moose között, megküzd egymással Trey, TJP, Taurus és Golden Magic, Rich Swann és Willie Mack újra kiáll a Rascalz ellen, valamint rekord döntésre készül Taya Valkyrie.

Josh Mathews és Don Callis a múltheti IMPACT! adásban bejelentették, hogy Ken Shamrock, a korábbi TNA-NWA világbajnok vissza fog térni az Impact Wrestling-hez, a jövő heti Las Vegas-i TV adások felvételein. Shamrock-nak már múlt héten üzent is Moose, aki most válaszolni fog a kihívásra.
Michael Elgin és Rhino viszálya folytatódni fog ma este. A felek egy hete végre a kötelek között is egymásnak feszültek, győztese azonban nem lett a mérkőzésnek, ugyanis a bíró mindkettőjüket kizárta. A két birkózó most újra szembe fog nézni egymással, mégpedig egy Falls Count Anywhere meccstípusban.
Az este folyamán láthatunk egy igazi high-flyer mérkőzést is, ahol újra a kötelek közé lép TJP, a Rascalz csapat oszlopos tagja Trey, valamint két mexikói birkózó, Taurus és Golden Magic.
Willie Mack és Rich Swann már egyszer legyőzte a Rascalz-t, igaz akkor RVD is a csapatukat erősítette. Most Mack és Swann ketten fognak kiállni Dez és Wentz párosa ellen.
Taya Valkyrie-t egy lépés választja el attól, hogy beírja magát az Impact Wrestling történelmébe. Ha Taya ma megvédi a bajnoki címét, akkor ő lesz a női bajnokok közül az, aki leghosszabb ideig birtokolta a Knockouts Championship címet egyhuzamban. Taya ezzel Gail Kim rekordját döntené meg, aki 232 napig tudta birtokolni egyik uralkodása során a bajnoki címet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.