Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 23. - Cali Combat - Összefoglaló

A múltheti Cali Combat IMPACT! adásban folytatódott a viszály Michael Elgin és Rhino között, a Reno Scum kihívta egy címmérkőzésre a North-ot, Alsiha Edwards szembenézett Havok-kal, Jake Crist kockára tette az X-Division bajnoki címét Rich Swann ellen, megmérkőzött egymással Trey és Willie Mack, valamint Sami Callihan egy No DQ mérkőzésre invitálta Tommy Dreamer-t.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Michael Elgin vs. Rhino
Michael Elgin és Rhino összecsapásával kezdődött a múltheti Cali Combat IMPACT! adás. A két birkózó végre a kötelek között is egymásnak feszült, ahol Elgin már a meccs elején megpróbált ráugrani Rhino-ra egy felső kötélről indított Moonsault-al. Az elhibázott ugrás után Rhino válaszolt Big Mike-nak egy Spinebuster-rel, amit egy Piledriver, és egy hatalmas Superplex követett. A felek ezt követően hamar a ring mellett találták magukat, aminek az lett a vége, hogy a bíró mindkettőjüket kizárta a mérkőzésből. Rhino-t és Elgin-t végül a biztonságiaknak kellett szétválasztaniuk, de a színfalak mögött újra egymásra találtak, és folytatták, amit az arénában elkezdtek.

The North (c) vs. Reno Scum
Josh Alexander és Ethan Page nyílt kihívást hirdettek a csapatbajnoki címeikre, amire a Reno Scum le is csapott, és bejelentkeztek egy címmérkőzésre. A Reno Scum-ot a rajongókat a "Scum Forever" szavak kántálásával fogadták az arénában. Az aktuális bajnokok elsőnek Adam Thornstowe-ot szemelték ki maguknak, aki hosszú ideig nem tudott pacsizni a csapattársával. Miután Adam cserélni tudott Luster-rel, már fordult a kocka, és úgy nézett ki, hogy a Reno Scum akár esélyes is lehet a győzelemre. A siker azonban elmaradt, Page és Alexander a szokásos befejező mozdulatuk után kiszámoltatták Adam Thornstowe-ot.

Alisha Edwards összefutott Ace Austin-nal, aki felkötött karral, egy mankón támaszkodott a backstage-ben. Austin elmondta Alisha-nak, hogy Edwards megtámadta őt, de ő ezt is bevállalta, csak hogy a lánynak ne legyen bántódása az esetük miatt.

Madison Rayne meglátogatta az öltözőben Jordynne Grace-t. Rayne-nek nem tetszett, hogy Rosemary legutóbb közbeavatkozott a viszályukba, de Jordynne leszögezte, hogy ő egyedül is meg tudja védeni magát, nincs szüksége Rosemary-re.

Havok vs. Alisha Edwards
Jessica Havok már a meccs elején megmutatta dominanciáját Alisha-nak, ami a későbbiekben sem változott. Havok konkrétan esélyt sem adva ellenfelének, pár perc alatt végzett Alisha-val, és egy Piledriver után pontot tett a meccs végére. A mérkőzés után Ace Austin megérkezett, hogy kisegítse az arénából Alisha-t, amit Eddie Edwards nem nézett jó szemmel. Eddie elkezdte kergetni Austin-t, de Havok közbeavatkozott, és egy Chokeslam-mel a földhöz vágta Edwards-ot. A szegmens végül Su Yung videóüzenetével zárult.

A szünetben Sami Callihan üzent Tommy Dreamer-nek.

A folytatásban megtudhattuk, hogy Ken Shamrock a szeptemberi Los Angeles-ben rögzítésre kerülő TV adások felvételein vissza fog térni az Impact Wrestling-hez, ellenfele pedig Moose lesz.

Jake Crist (c) vs. Rich Swann - X-Division Championship Match
Rich Swann végre megkapta a lehetőséget, hogy megpróbálja visszaszerezni az X-Division bajnoki címet Jake Crist-től. A felek egymásnak is estek, és Jake bevitt egy Superkick-et Swann-nak, aki a ring sarkáról próbált ráugrani az ellenfelére. A folytatásban Rich be akart vinni egy Cutter-t a bajnoknak, de Crist maga elé rántotta a bírót, így a mozdulat meghiúsult, majd Jake tusba tudta fogni Swann-t, aki ebből már nem tudott kijönni. Így Jake sikeresen megvédte az X-Division bajnoki címét.

A szünetben megnézhettünk egy promo videót Tenille Dashwood-ról aki hamarosan debütálni fog az Impact Wrestling-nél.

A Desi Hit Squad tagjai megérkeztek a Deaners csapat farmjára, hogy beváltsák az ígéretüket, miután elvesztették a mérkőzésüket Cody Deaner és Cousin Jake ellen.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Ken Shamrock megnyeri az NWA-TNA világbajnoki címet.

Taya Valkyrie jelenleg 229 napja birtokolja a Knockouts Championship címet. A lány a következő adásban újra kockára fogja tenni az övét, és ha megvédi a címét, akkor ő fogja a leghosszabb ideig birtokolni a Knockouts Championship címet az Impact Wrestling történelmében.

Willie Mack vs. Trey
Az előző adásban Willie Mack, Rich Swann és RVD legyőzték a Rascalz csapatot, így most Trey úgy döntött, hogy kihívja egy egyéni mérkőzésre Willie-t. Mack egy Samoan Drop-pal indította a küzdelmet, amit a szokásos Standig Moonsault mozdulat követett. Erre Trey egy Neckbreaker-rel válaszolt Mack-nek, majd a Rascalz csapat oszlopos tagja felmászott a ring sarkára, hogy onnan ugorjon rá az ellenfelére. Willie Mack a levegőben osztott ki egy Stunner-t Trey-nek, ami után meg is nyerte a mérkőzést.


Sami Callihan vs. Tommy Dreamer - No Disqualification Match
Sami Callihan és Tommy Dreamer No DQ szabályok szerinti mérkőzésével folytatódott az adás. Dreamer kezdetben egy bambuszbottal esett neki Sami-nek, majd előkerültek a székek és egy szemetes is. A folytatásban Tommy megpróbált bevinni egy Piledriver-t az oVe vezetőjének, de ez csak másodjára sikerült neki. Sami ezt követően is folytatni tudta a küzdelmet, olyannyira, hogy a ringben felállított két székre fektetett bútorlapra osztott ki Dreamer-nek egy Piledriver-t, amivel meg is nyerte a küzdelmet. A meccs után Sami meg akarta támadni Tommy Dreamer-t a baseballütőjével, de ekkor megérkezett Tessa Blanchard, aki nekiesett Callihan-nek. Tessa meg akarta ütni Sami-t az ütővel, de ezt Jake Crist nem hagyta, és hátba támadta a lányt a bajnoki övével. Sami zárásképp Tessa-nak is bevitt egy Piledriver-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.