Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 23. - Cali Combat - Előzetes

A ma esti Cali Combat IMPACT! adásban folytatódik a viszály Rhino és Michael Elgin között, Sami Callihan és Tommy Dreamer egy No DQ mérkőzésen néz újra szembe egymással, Rich Swann visszavágót kér Jake Crist-től, Willie Mack megküzd Trey-el, a Reno Scum kihívja a North-ot egy címmérkőzésre, Alisha kiáll Havok ellen, valamint Taya Valkyire is hallat magáról az este folyamán.

Rhino és Michael Elgin viszálya még a Slammiversary PPV-n kezdődött, ahol Rhino visszatért az Impact Wrestling-hez, és megtámadta Big Mike-ot. A két birkózó azóta már többször is egymásnak esett, ma este pedig már a kötelek között is szembe néznek egymással.
Tommy Dreamer és Tessa Blanchard egy hete legyőzték Sami Callihan és Dave Crist párosát. A hardcore legenda és az oVe vezetője most újra megküzdenek egymással, mégpedig egy No DQ típusú mérkőzésen.
Rich Swann pár hete elvesztette az X-Division bajnoki címét Jake Crist-el szemben. Swann ez idáig nem élt a visszavágó jogával, de most kap a lehetőségen, és megpróbálja visszahódítani a bajnoki övet Jake-től.
A Rascalz csapat a múltheti adásban vereséget szenvedett Rich Swann, Willie Mack és RVD hármasától. Ezen a héten Willie Mack és Trey Miguel egy egyéni mérkőzésen fog kiállni egymással.
Josh Alexander és Ethan Page múlt héten nyílt kihívást hirdetett a csapatbajnoki címükre. A Reno Scum úgy döntött, hogy él a lehetőséggel, és kihívta a North formációt egy címmérkőzésre.
Jessica Havok nem tudta elhódítani a Knockouts Championship címet Taya Valkyrie-től, ami nagyrészt Su Yung-nak volt köszönhető. Su és Havok mérkőzéséig Jessica-nak még meg kell küzdenie Alisha Edwards-al.
Az este folyamán Taya Valkyrie és beszélni fog a jelenlegi helyzetéről. A lány a tavalyi Bound for Glory PPV óta a szervezet női bajnoka, a segítője pedig a korábbi bíró John E. Bravo, aki minden kívánságát teljesíti Taya-nak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.