Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 16. - Újra szemtől szemben - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Fallah Bahh szembenézett Moose-al, Jordynne Grace és Alexia Nicole kiállt Madison Rayne és Kiera Hogan ellen, a Rascalz kihívta Willie Mack, Rich Swann és RVD hármasát, folytatódott a viszály a Desi Hit Squad és a Deaners között, valamint Sami Callihan és Dave Crist megmérkőzött Tessa Blanchard és Tommy Dreamer párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose vs. Fallah Bahh
Moose és Fallah Bahh egyéni mérkőzésével kezdődött a múltheti IMPACT! adás. A felek hamar a ring mellett találták magukat, ahol Bahh először egy Crossbody-val leterítette Moose-t, majd egy hatalmas Samoan Drop-al a rámpához vágta ellenfelét. Visszatérve a kötelek közé már Moose átvette az irányítást, és kiosztott egy óriási Superplex-et Bahh-nak. Ezt követően Bahh még vissza tudott támadni Moose-nak, de nem sokkal később Moose pontot tett a meccs végére egy Jackedhammer Spear-el.

Tommy Dreamer meglátogatta az öltözőben Tessa Blanchard-ot. Dreamer lelket öntött Tessa-ba, és elmondta neki, hogy mindenben segíteni fogja a lány-t, de ehhez együtt kell működnie vele.

Su Yung az udvarhölgyei társaságában üzent Havok-nak.

Jordynne Grace & Alexia Nicole vs. Madison Rayne & Kiera Hogan
Madison és Kiera azonnal nekiestek Alexia-nak, aki sokáig nem tudott segítséget kapni csapattársától, mivel ezt nem hagyták neki. Mikor végre Jordynne pacsizni tudott Alexia-val, rögtön kiosztott Madison-nak egy Grace Driver-t, majd Kiera-nak egy Belly-to-Belly Suplex-et. Ezt követően Alexia egy Crossbody-val ráugrott Kiera-ra, de a bíró ekkor közbe avatkozott, mondván a lány nem pacsizott le a csapattársával. Ezt Madison Rayne kihasználta, és a befejező CrossRayne mozdulatával legyőzte Alexia Nicole-t. Kiera és Madison a meccs után megtámadta Jordynne Grace-t, de ekkor elsötétült az aréna, és megjelent Rosemary, aki segített Jordynne-nek a két lánnyal szemben.

Alisha Edwards felkereste Ace Austin-t, aki fél attól, hogy Eddie nem fog róla leszállni. Alisha megnyugtatta Austin-t, és közölte vele, hogy ők csak barátok, és beszélni fog Eddie-vel az esetről.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Gail Kim és Awsome Kong egy korábbi mérkőzését. A meccset Gail Kim nyerte.

Ace Austin tovább folytatta a játékát, akire a földön fekve talált rá Alisha. Alisha segítséget próbát kérni, de ekkor megjelent Eddie Edwards, aki neki esett a földön fekvő szimuláló Austin-nak. A biztonságiak megfékezték Eddie-t, Austin pedig jót röhögött Edwards-on.

A folytatásban megnézhettük ahogy Taya Valkyrie Venice Beach partján sétáltatta a kutyáját John E. Bravo-val.

Rhino és Michael Elgin az aréna külterületén esetek újra egymásnak.

The Rascalz vs. Rich Swann, Willie Mack & Rob Van Dam
A Rascalz csapat tagjai izgatottan várták, hogy szembe nézzenek a legendás RVD-vel, aki egymás után állította félre Trey-t és Wentz-et, majd jött Dez, akit már Willie Mack talált el RVD helyett. A folytatásban becsatlakozott Rich Swann is, akin azonban egy ponton Wentz és Dez megpróbálta végre hajtani a Standing Moonsault mozdulatukat, de ezt Wille nem hagyta, és kihúzta Dezmond-ot a ringből a lábánál fogva. Wentz végül egyedül maradt a kötelek között, így RVD rá tudott ugrani a 5 Star Frog Splash mozdulatával, majd Rich Swann jött, aki a Phoenix Splash-e után kiszámoltatta Wentz-et.

A szünetben Josh Alexander és Ethan Page nyílt kihívást hirdetett a csapatbajnoki címeikre.

Rich Swann, Willie Mack és RVD a színfalak mögött ünnepelte a Rascalz csapat felett aratott sikerüket, amikor is megjelent Jake Crist, aki gúnyolódni kezdett, mondván mindenkinek az ő X-Division bajnoki címére fáj a foga.

The Desi Hit Squad vs. The Deaners
A két csapat összecsapásának a tétje az volt, hogy ha a Desi Hit Squad nyer, akkor a Deaners tagjainak szolgálniuk kell Rohit Raju-t és Raj Singh-et. Ha a Deaners nyer, akkor a Desi Hit Squad tagjainak segíteniük kell Cody Deaner-nek és Cousin Jake-nek a farmjukon. Az indiai formáció mindent megtett a siker érdekében, még Gama Singh is megpróbált segíteni a csapatának, de most ez sem volt elég, ugyanis a Deaners a Giver's mozdulatuk után kikopogtatták Rohit Raju-t.

Dave Crist és Sami Callihan üzenetet küldött Tessa Blanchard és Tommy Dreamer párosának. Az oVe tagjai elmondták, hogy ők lesznek azok akik az este folyamán a magasba emelik majd a hüvelykujjukat.

A Deaners csapat tagjai jól szórakoztak a Desi Hit Squad-on, akik elvesztették a mérkőzést, és ráadásul még segíteniük is kell nekik a farmjukon.

Sami Callihan & Dave Crist vs. Tessa Blanchard & Tommy Dreamer
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Tessa Blanchard és Tommy Dreamer újra szembenézett Sami Callihan-nel, akinek most Dave Crist volt a segítségére. A két csapat rögtön egymásnak is esett, aminek következtében hamar a ring mellett találták magukat. Visszatérve a kötelek közé Tessa megpróbált bosszút állni Sami-n, de az oVe vezetője leütötte a korábbi női bajnokot egy bambuszbottal. A lány ezt követően fordítani tudott, és a bambuszbottal együtt osztott ki egy óriási Magnum-ot Dave Crist-nek, aki ez után már nem tudta folytatni a mérkőzést.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.