Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 16. - Előzetes

Az eheti IMPACT! adásban Sami Callihan és Dave Crist kihívja Tommy Dreamer és Tessa Blanchard párosát, Rich Swann, Willie Mack és RVD megküzd a Rascalz-al, folytatódik a viszály a Desi Hit Squad és a Deaners között, Kiera Hogan és Madison Rayne kiáll Jordynne Grace és Alexia Nicole ellen, valamint Fallah Bahh szembenéz Moose-al.

Tommy Dreamer egy hete segített Tessa Blanchard-nak legyőzni Madman Fulton-t. Ezt Sami Callihan nem nézte jó szemmel, és úgy döntött, összeáll Dave Crist-el, hogy újra szembe nézzen Tessa-val, akinek most Dreamer újra a segítségére lesz.
A Rascalz csapat egymás után két lehetőséget is kapott, hogy elhódítsa a csapatbajnoki címeket Ethan Page és Josh Alexander párosától, azonban mindkétszer alul maradtak a North-al szemben. Dez, Trey és Wentz ezen a héten Rich Swann, Willie Mack és RVD hármasa ellen fog újra a kötelek közé lépni.
 
Ezen a héten tovább folytatódik a viszály a Desi Hit Squad és a Deaners között. Raj Singh és Rohit Raju egy Class vs. Trash mérkőzésen fog megküzdeni Cody Deaner és Cousin Jake ellen.
Madison Rayne és Kiera Hogan múlthéten megtámadták Alexia Nicole-t, akinek Jordynne Grace sietett a segítségére. Jordynne és Alexia úgy döntöttek, hogy összeállnak, és kihívják egy mérkőzésre Madison és Kiera párosát.
Az eheti adásban láthatunk egy egyéni mérkőzést is, ahol Fallah Bahh fog szembe nézni Moose-al.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.