Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 09. - Légy üdvözölve Daga! - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban Jake Crist kockára tette az X-Division bajnoki címét Aiden Prince ellen, Ace Austin szem nézett Eddie Edwards-al, Alexia Nicole kihívta Madison Rayne-t, Havok újra megpróbálta elhódítani Taya Valkyrie-től a Knockouts Championship címet, folytatódott a viszály Rhino és Michael Elgin között, valamint megküzdött egymással a North és az LAX.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Jake Crist (c) vs. Aiden Prince - X-Division Championship Match
Jake Crist és Aiden Prince X-Division címmérkőzésével kezdődött a múltheti IMPACT! adás. A rajongók Aiden Prince nevének kántálásával jelezték, hogy új bajnokot szeretnének látni, de ez nem különösebben hatotta meg Jake-et, aki a ring széléhez vágta ellenfelét a meccs korai szakaszában. Aiden a folytatásban kétszer is ráugrott Jake-re egy 450 Splash-el, de a bajnok nem adta fel, és mikor Prince újra ugrani akart a ring sarkából, Jake elkapta a levegőben, és egy Cutter után kikopogtatta Aiden-t.

A színfalak mögött Ortiz megköszönte Daga-nak, hogy múlthéten segített neki a North ellen, de Daga arra kérte a csapattárását, hogy koncentráljon az esti mérkőzésre, hogy elhódítsák a csapatbajnoki címeket Ethan Page és Josh Alexander párosától.

Taya Valkyrie fel akarta keresni a vezetőséget. Jimmy Jacobs megkérdezte a lányt, hogy mi a baj, amire Taya azt válaszolta, hogy a menedzsment nem tartja tiszteletben a szerződését, amiben van egy olyan kitétel, hogy csak 30 naponként kell megvédenie a Knockouts címét.

Ace Austin vs. Eddie Edwards
Eddie rögtön letámadta ellenfelét, majd hamar a ringen kívül találta magát a két birkózó. Visszatérve a kötelek közé Eddie dühében ellökte a bírót, amit Austin kihasznált, és leütötte a botjával Edwards-ot, majd még jobban felhergelte az amúgy is ideges Eddie-t, amikor megkérdezte tőle, hogy vajon Alisha mit fog gondolni. Ekkor Edwards bevitte Austin-nak a befejező Boston Knee Party rúgását, majd tovább ütötte a földön fekvő ellenfelét. A bíró itt jobbnak látta ha kizárja a mérkőzésből Edwards-ot, így a meccset Ace Austin nyerte DQ-val.Ezt már Alisha sem nézte szótlanul, és besietett a ringbe, hogy leállítsa a férjét.

A folytatásban megnézhettünk egy videó összeállítást Sami Callihan és Tessa Blanchard feudjáról. Sami az Unbreakable gálán újra legyőzte Tessa-t, ezzel pedig megszerezte a kötelező kihívó jogot Brian Cage világbajnoki címére.

Moose az aréna étkezőjében megtámadta Fallah Bahh-t.

Alexia Nicole vs. Madison Rayne
A meccs előtt Kiera Hogan csatlakozott Josh Mathews és Don Callis kommentátor párosához. Madison Rayne nem sok esélyt adva ellenfelének nagyon rövid idő alatt pontot tett a mérkőzés végére, Alexia a CrossRayne mozdulat után már nem tudta folytatni a küzdelmet. A meccs után Kiera Hogan felment a kötelek közé, és Madison-nal közösen megtámadta Alexia-t, akinek Jordynne Grace sietett a segítségére.

A Rascalz csapat tagjai RVD-ről kezdtek el beszélni, amikor is megjelent a helyiségben a korábbi világbajnok. A srácok alig hittek a szemüknek, és RVD mozdulatait kezdték el felsorolni.

Taya Valkyrie (c) vs. Havok - Impact Knockouts Championship Match
Jessica Havok komoly eséllyel indult neki újra, hogy megszerezze a bajnoki címet Taya Valkyrie-től. Ez meg is látszott, ugyanis Havok végig dominálta a mérkőzést, és a befejező Chokeslam mozdulata után nagyon közel került a győzelemhez, de ekkor felcsendült Su Yung bevonuló zenéje, amit Taya kihasznált és elmenekült a ringből. Su felment a kötelek közé, és megtámadta a véres kesztyűjével Havok-ot.Melissa Santos ahogy ígérte, belement egy beszélgetésbe Jimmy Jacobs-szal, hogy felvilágosítást adjon a rajongóknak Brian Cage állapotáról. Melissa elmondta, hogy Brian-nek fájdalmai vannak, és nem tudja megmondani, hogy a férje mikor tud majd visszatérni a kötelek közé. Brian egész életében azért dolgozott, hogy megszerezze a világbajnoki címet, és nem szeretné ha ezt egy sérülés miatt kellene feladnia.

A Desi Hit Squad tagjai újra megtámadták a Deaners formációt egy bárban, majd a Cody Deaner és Cousin Jake kihívta egy mérkőzésre Rohit Raju és Raj Singh párosát.

Stone Rockwell vs. Nate Mattson
Stone Rockwell és Nate Mattson alig, hogy elkezdték a mérkőzésüket, megjelent a ringben Rhino, aki mind a két birkózót leterítette a Gore mozdulatával. Rhino mikrofont ragadott, és kérte Michael Elgin-t, hogy jöjjön be az arénába. Elgin ezt meg is tette, és a két birkózó egymásnak esett. Rhino-t és Elgin-t a biztonságiaknak kellett szétválasztaniuk.

Ace Austin a színfalak mögött eldicsekedte pár birkózónak, hogy legyőzte Eddie Edwards-ot a mérkőzésük során.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2009-es Bound for Glory PPV Monster's Ball mérkőzését amit Mick Foley és Abyss vívott egymással. A meccset Abyss nyerte.

A Desi Hit Squad tagjai beszélnek a közelgő Deaners elleni mérkőzésükről. A csapat elmondta, ha megnyerik a meccset, akkor a Deaners tagjait a rabszolgájukká fogják tenni.

Sami Callihan kihívta egy csapatmérkőzésre Tessa Blanchard és Tommy Dreamer párosát. Callihan csapattársa Dave Crist lesz.

The North (c) vs. Daga & Ortiz - Impact World Tag Team Championship Match
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol a North kockára tette a csapatbajnoki címét Ortiz, és az LAX újdonsült tagja, Daga ellen. Daga bizonyítani szeretett volna Konnan-nek és a rajongóknak egyaránt így mindent megtett annak érdekében, hogy visszaszerezzék a csapatbajnoki öveket az LAX-nek. A csapat többször is tushelyzetbe fogta Alexander-t és Page-t, de most ez sem volt elég, a North tagjai sikeresen bevitték a bejező mozdulatukat Ortiz-nak, aki ezt követően már nem tudta folytatni a mérkőzést. Daga és Ortiz a meccs után kezet ráztak egymással, Josh Mathews pedig üdvözölte az Impact Wrestling új tagját, Daga-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.