Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 09. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban kötelek közé lép Rhino, Ortiz és Daga kihívja egy címmérkőzésre Josh Alexander-t és Ethan Page-t, Jake Crist kockára teszi az X-Division bajnoki címét Aiden Prince ellen, Eddie Edwards szembe néz Ace Austin-nal, Jessica Havok újra megpróbálja elhódítani Taya Valkyrie-től a Knockouts Championship címet, valamint megküzd egymással Madison Rayne és Alexia Nicole.

Rhino két hete hivatalosan is visszatért az Impact Wrestling-hez, amikor is megtámadta Michael Elgin-t. Rhino ma este újra a kötelek közé fog lépni.
A North múlt héten sikeresen megvédte a csapatbajnoki címét a Rascalz formációval szemben. Ethan Page és Josh Alexander ezen a héten sem dőlhet hátra, ugyanis a korábbi csapatbajnok Ortiz, és ideiglenes csapattársa Daga kihívta őket egy címmérkőzésre.
Aiden Prince a múltheti IMPACT! adásban megszerezte a kötelező kihívó jogot, így ma este ő küzdhet meg Jake Crist-tel az X-Division bajnoki címért.
Eddie Edwards nem nézte jó szemmel, hogy Ace Austin randira hívta a feleségét, Alisha-t. Eddie egy hete ezért megtámadta Austin-t, majd kihívta egy mérkőzésre.
Taya Valkyrie az Unbreakable gálán megvédte a címét Jessica Havok-kal szemben. Havok ma este újra kihívja Taya-t egy Knockouts Championship címmérkőzésre.
Madison Rayne egy hete szólalkozott össze a női öltözőben Alexia Nicole-lal. A korábbi 5x-ös női bajnok és Nicole az este folyamán már a kötelek között néznek szembe egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

2 megjegyzés:

  1. Lemaradtam valamiről? Úgy volt, hogy a WWE- ben. a Heath Lheater VS Rhino meccsnek az volt a tétje , hogy aki veszít az nem tagja már a Raw- nak és Rihno veszített és a meccs után bejelentette, hogy visszavonul , mert már mást is ki akar próbálni. Ezután visszatért a karácsonyi raw-on. De nem is volt szerződése a céggel, mert a WWE. com-on már nem volt ott régóta a neve, és most elmegy a WWE- ből az Impackt hez. Most akkor mi van?Mondja meg nekem valaki kérem? Ja és előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Rhino nem hosszabbította meg a szerződését a WWE-vel, majd az Impact Wrestling leszerződtette.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.