Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 02. - Unbreakable - Előzetes

Ma este rendezi meg az Impact Wrestling az Unbreakable gáláját a California-i Esports Arena-ban. A rendezvényen jelen lesz Scott Steiner, és a nemrég visszatérő Rhino, valamint terítékre kerül a csapatbajnoki, az X-Division és a Knockouts Championship cím is.

Scott Steiner a napokban ünnepelte az 57. születésnapját, de a legendás birkózó még mindig nem hagyott fel a pankrációval, olyannyira, hogy Petey Williams-szel és Jordynne Grace-szel egy csapatot alkotva újra a kötelek közé fog lépni a ma esti rendezvényen.
Rhino a múlt heti adásban hivatalosan is visszatért az Impact Wrestling-hez. Rhino első mérkőzésén Moose ellen fog a szorítóba lépni.
Eddie Edwards utolsó ellenfele Killer Kross volt, akit le is győzött a korábbi világbajnok a Slammiversary PPV-n egy Street Fight mérkőzésen. Eddie következő ellenfele Michael Elgin lesz, aki nemrég még a világbajnoki címért harcolhatott Brian Cage ellen.
Az este folyamán női mérkőzésben is lesz részünk, ugyanis a korábbi 5x-ös Knockouts Champion Madison Rayne is fel fog lépni a gálán.

A másik női mérkőzést Taya Valykrie és Jessica Havoc fogja vívni egymással, mégpedig a Knockouts Championship címért. Taya a Slammiversary PPV-n, és a két héttel ezelőtti IMPACT! adásban már szembe nézett Havoc-kel, így tudja mire számíthat ha továbbra is meg akarja őrizni a bajnoki címét.
Ma este a csapatbajnoki övek is terítékre kerülnek. Ethan Page és Josh Alexander kockára fogják tenni a Tag Team Championship címeiket Rich Swann és Willie Mack párosa, valamint a Reno Scum ellen.
Jake Crist a múltheti IMPACT! adásban elhódította az X-Division bajnoki övet Rich Swann-tól. Jake első alkalommal Trey Miguel, Ace Austin, valamint még két be nem jelentett birkózó ellen kell hogy megvédje a címét.
Az este folyamán újra szembe fog nézni egymással Sami Callihan és Tessa Blanchard. Sami már egyszer legyőzte Tessa-t a Slammiversary PPV-n, majd jött a Mash-Up Tournament, ahol egy csapatot alkotva megnyerték a tornát. Így újra ők ketten kell hogy megküzdjenek egymással, most azonban már tétje is lesz az összecsapásuknak, mégpedig egy kötelező kihívó jog Brian Cage világbajnoki címére.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.