Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 02. - Nem várt segítség - Összefoglaló

A múltheti IMPACT! adásban megtudhattuk ki lesz a következő kihívója az X-Division bajnok Jake Crist-nek, John. E. Bravo kiállt Jessica Havok ellen, megküzdött egymással Stone Rockwell és Ace Austin, Tessa Blanchard szembe nézett Madman Fulton-nal, valamint a North kockára tette a csapatbajnoki címét a Rascalz ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Wentz vs. Aiden Prince vs. Rohit Raju vs. Chuck Mambo vs. Cody Deaner vs. Petey Williams - #1 Contender’s Match for the X-Divsion Championship
No.1 Contenders mérkőzéssel kezdődött a múltheti IMPACT! adás, ahol Zachary Wentz, Aiden Prince, Rohit Raju, Chuck Mambo, Cody Deaner és Petey Williams küzdött meg egymással az X-Division bajnoki cím kihívó jogáért. A hat birkózó mindent megtett, hogy egy lépéssel közelebb kerüljön az X-Division cím megszerzéséhez, de Aiden Prince mind közül a legjobb teljesítményt nyújtva kikopogtatta Chuck Mambo-t egy 450 Splash ugrást követően. Így Prince hívhatja majd ki az aktuális bajnok Jake Crist-et egy címmérkőzésre.

A színfalak mögött az oVe tagjai megbeszélték, hogy Jake egy hete elhódította a címet Rich Swann-tól, de Sami Callihan-t jobban foglalkoztatja a Tessa Blanchard elleni viszálya, akivel ma este Madman Fulton fog megküzdeni.

Rich Swann félti Tessa Blanchard-ot, és kérte a lányt, hogy legyen óvatos, ugyanis Madman Fulton egy pszichopata. Tessa értékelte, hogy Swann aggódik érte, de leszögezte, hogy ez az ő harca, és nem kér a korábbi X-Division bajnok segítségéből.

Havok vs. John E. Bravo
Bravo-t elkísérte az arénába Taya Valkyrie, Havoc-ot azonban ez egy cseppet sem hatotta meg, mint ahogy az sem, hogy Bravo kezdetben megpróbálta elszórakozni a mérkőzést. Jessica pillanatok alatt pontot tett a meccs végére, és egy Chokeslam-mel legyőzte John E. Bravo-t. A mérkőzés után megjelent a kijelzőn Su Yung, akinek a beszéde után Havok ideges lett, és kisietett az arénából.

Josh Alexander és Ethan Page megvitatták az esti Rascalz elleni mérkőzésüket.

Stone Rockwell vs. Ace Austin
Ace Austin rögtön megtámadta Stone Rockwell-t, majd a folyatásban sem hagyott sok lehetőséget ellenfelének. Ace alig pár perc alatt legyőzte Rockwell-t. A meccs után Eddie Edwards nem hagyta annyiban, hogy Austin múlt héten randira hívta a feleségét, és megtámadta a mérkőzés győztesét.

Madison Rayne a női öltözőben szarkasztikusan sok szerencsét kívánt Tessa Blanchard-nak az esteli mérkőzéséhez.

A backstage-ben Alisha dühös volt a férjére, amiért Eddie megtámadta Ace Austin-t.

Miközben a kamera azt mutatta, hogy mi történik a színfalak mögött, addig Moose megtámadta a még ringben lévő Stone Rockwell-t. Rockwell segítségére Fallah Bahh érkezett. Moose nekiesett Bahh-nak és kérte a bírót, hogy kongassa meg a gongot. Moose megpróbálta egy Spear-el leteríteni Bahh-t, azonban ez nem sikerült neki. Bahh fordítani tudott, és ráugrott a második kötélről Moose-ra, aki ez után már nem tudta folytatni a mérkőzést.

Madman Fulton vs. Tessa Blanchard
Fulton átveszi a mérkőzés elején az irányítást, és nem hagyja, hogy Tessa véghez vigye a Magnum mozdulatát. Madman egy Chokeslam-mel a földhöz vágta a korábbi női bajnokot, majd egy medve fogással megpróbálta feladásra kényszeríteni a lányt. Tessa azonban folytatni tudta a meccset, és egy Tornado DDT-vel kizökkentette Fulton-t. Ekkor Sami Callihan egy széket nyújtott be a ringbe Fulton-nak, de ezt már használni nem tudta, mivel megjelent az arénában Tommy Dreamer, aki megtámadta Sami-t és Madman-t is egy bambuszbottal. Tessa és Dreamer közösen kiejtették a ringből Madman Fulton-t, akit ezt követően Callihan kiráncigált az arénából.

A szünetben Michael Elgin dühös volt amiért Rhino múlt héten közbeavatkozott a Brian Cage elleni mérkőzésébe. Elgin tenni fog róla, hogy Rhino rövid ideig legyen csak az Impact rosterének tagja.

Egy új lány lépett be a női öltözőbe, akivel Kiera Hogan és Madison Rayne rögtön konfliktusba is keveredett.

Az eheti IMPACT Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2010-es Bound for Glory PPV Tag Team Championship címmérkőzését, amit a Motor City Machine Guns és a Generation Me vívott egymással. A meccset a Motor City Machine Guns nyerte.

Jimmy Jacobs felkereste Brian Cage-t az otthonában, hogy megtudja milyen állapotban van a világbajnok Michel Elgin múltheti támadását követően. Melissa Santos nem engedte be a lakásukba Jimmy-t, de megígérte, hogy jövő héten már többet megtudhatnak a rajongók Brian állapotáról.

Rhino adott egy rövid interjút, amiben elmondta, hogy visszatért az Impact Wrestling-hez.

The Rascalz vs. The North (c) - Impact World Tag Team Championship Match
Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol a North most először tette kockára a csapatbajnoki címét, amióta megszerezte azt a Slammiversary PPV-n. Egy fokozatosan felépített küzdelemnek lehettek szemtanúi a rajongók, ami nem is volt meglepő, ugyanis a két csapat egy igazán hosszú, 22 perces meccset vívott egymással. Alexander-nek és Page-nek nem volt könnyű dolga Dez és Trey párosa ellen, akik habár mindent elkövettek annak érdekében, hogy megszerezzék a csapatbajnoki címeket, ez most nem jött össze nekik. Josh Alexander és Ethan Page a ringben egyedül maradt Trey Miguelt kopogtatták ki a befejező mozdulatuk után, és ezzel sikeresen megvédték a csapatbajnoki címeiket. A meccs után a színfalak mögött Ortiz megtámadta a North formációt. Page és Alexander hamar visszaverte Ortiz támadását, de ekkor megjelent Daga és Konnan, akik segítettek Ortiz-nak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.