Header Ads

IMPACT! 2019. Augusztus 02. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban a North kockára teszi a csapatbajnoki címét a Rascalz ellen, Tessa Blanchard megküzd Madman Fulton-nal, valamint John E. Bravo szembenéz Jassica Havoc-kal.

A North formáció két tagja, Josh Alexander és Ethan Page a Slammiversary PPV előtt elhódította a csapatbajnoki címeket Santana-tól és Ortiz-tól. Az új csapatbajnokok a gálán megvédték a bajnoki öveiket, és ugyan erre készülnek ma este is a Rascalz formáció két tagja, Dezmond Xavier és Trey Miguel ellen.
Tessa Blanchard már megküzdött az oVe tagjai közül Jake Crist-tel, valamint Sami Callihan-nel. Tessa az Unbreakable rendezvényen újra szembenéz Sami-vel a világbajnoki cím kötelező kihívó jogáért, addig azonban még kihívja egy mérkőzésre Madman Fulton-t.
Jessica Havoc el akarja hódítani a Knockouts Championship címet Taya Valkyrie-től. Taya nem szívesen lép a kötelek közé Havoc ellen, így John E. Bravo úgy döntött, hogy kézbe veszi a dolgot, és kiáll Jessica ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.