Header Ads

Ezért nem birkózhat többet Hulk Hogan

Steve Austin podcastjében Hulk Hogan elmondta annak az okát, hogy miért nem birkózhat többet.
Ugyan a TNA-ben még ringbe lépett, az utolsó igazi turnéja 2009-ben volt.
Hogan a sorozatos műtéteit és az egészségügyi állapotát okolja, amiért nem búcsúzhatott el szépen, egy utolsó mérkőzés keretein belül.

Mindenki arról beszél, hogy a pankráció kamu, ennek ellenére megsérülhetünk, amit ők is tudnak. Több évvel ezelőtt kezdődött minden a térdeimmel. A jobb és a bal térdemet is négyszer műtötték. Utána mindkettőbe protézist kaptam, majd ugyanez történt a csípőmmel is. Később elmentem egy hát műtétre is, amiből kilenc lett végül. The Rock ellen már térd és csípőprotézissel birkóztam, majd újra megműtöttek és még mindig mentem és birkóztam, de amint felvágták a hátam, a játék véget ért. 

Hogan elmondta, hogy a sikertelen hát műtétek okozták vesztét, amely elsősorban annak is köszönhető, hogy az orvos más eljárást ajánlott az eredeti elképzelésnél.

Reméltem csak egyszer műtik meg a hátamat egy fúziós műtéttel és tovább folytathatom, mint ahogyan Shawn Michaels tette, de végül az orvos más opciót ajánlott. Kipróbáltuk a lézeres gerincműtétet, ami végül kivett a játékból, hiszen hat műtét után több csontot is eltávolítottak, így az egész kudarcba fulladt. A hatodik műtét után azt mondták nem fogok többé talpra állni, de három tizenkét órás műtét után ez is sikerült, de így is másfél évig magam alatt voltam. Jól vagyok, de nem birkózhatok többet az ízületi gyulladások miatt sem. A héten 66 éves leszek, de még mindig súlyzókkal edzem, igaz kevesebb súllyal, mint régen.

Ugyan az elmúlt években többször is felmerült Hulk Hogan búcsúmérkőzésének a lehetősége, erről nyugodtan lemondhatunk. Aki, viszont mégis szeretné a Hulkstert a jelenlegi roster ellen látni, az megteheti a WWE 2K20-ban, ugyanis öt esztendő után visszatér a videojátékban.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.