Header Ads

Enzo Amore és Big Cass visszatérhetnek a WWE-be!

A pankrációban van az a régi mondás, hogy soha ne mond, hogy soha.
(Fotó: WWE)
Big Cass és Enzo Amore nem éppen a legjobb körülmények között hagyták el a WWE-t, Enzoval különösen meggyűlt a baja a roster többi tagjának, míg Cass depresszióba esett. Az utóbbi időben mindkettejük élete rendeződött, így készen állhatnak a visszatérésre.

A Wrestling Observer szerint a WWE szeretné őket visszahozni az NXT-be, ahol top sztárok lehetnének. Pályafutások annak idején itt indult be és overek voltak. Később a main rosteren az ígéretes kezdés ellenére sem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

Mint tudjuk az NXT szeptember közepétől a USA Networkön fog élőben futni, amelynek októbertől közvetlen riválisa lesz az All Elite Wrestling. A WWE mindent elkövet, hogy elzárja az utat az AEW elől, így olyan nevek után is érdeklődnek, akiket korábban messziről elkerültek. Enzóék mellett Tony Schiavone-t is leigazolták volna, ő azonban az AEW-t választotta.

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

  1. Na ez a két tehetségtelen majom ne jöjjön vissza a WWE- be hanem menjenek független szervezetekbe vagy a ROH- ba vagy a Impackt Wrestlingbe Vagy az NJPW- ba ök oda valók nem a WWE- be vagy menjenek valamelyik Mexikói szervezethez.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.