Header Ads

Breaking: Szeptembertől visszatér a pankráció a magyar televízióba!

Több év kihagyást követően visszatér a pankráció a magyar családok otthonába, hiszen szeptembertől újra magyarul nézhető a WWE.
Yes, yes, yes - (Fotó: WWE)
Magyarországon utoljára az Eurosport és a Viasat 6 közvetített WWE-t, utóbbin a nagy sikerű Nyers Erő futott, azonban a sikerességük ellenére ezen műsorok mára megszűntek, így wrestling nélkül maradt a magyar közönség. A napokban több online műsorújságban is megjelent a WWE, méghozzá a Galaxy 4-en. Szerkesztőségünk felkereste a csatornát, hogy bővebb tájékoztatást adhassunk a WWE visszatéréséről.

A csatorna tájékoztatása szerint az összes Monday Night RAW és SmackDown Live adást közvetíteni fogják. Ugyan a műsorújságok szerint már jövő héten megkezdenék a sugárzásukat, de technikai okok miatt egy hetet csúszhatnak, amiért a türelmünket kérik. Az adások magyar nyelven lesznek láthatók, kommentátorokkal, akik neveit a jövőhéten tudják megerősíteni. Mivel a szerződéseket még most kötik, részletesebb információkkal egyelőre nem tudnak szolgálni, de hamarosan bővebben is tájékoztatást adnak. 

A műsorújságok szerint a SmackDown szerdánként, a RAW péntekenként, az Experience (Összefoglaló) csütörtökönként kerülhet képernyőre, 22:15-ös kezdéssel. Az ütemezés szerint mindegyik műsor 1 óra hosszúságú lehet, de ezek még változhatnak, amint nyélbe ütik a kontraktusokat. Jelenállás szerint szeptember 4-én indul a közvetítés sorozat, de ez mint mondták átcsúszhat szeptember 11-ére. A pay-per-viewkról, vagyis a gálákról nincsenek információink.

6 megjegyzés:

 1. Igen !!! És 2019- es adások lesznek? Hol kezdik melyik hónapnál?

  VálaszTörlés
 2. A TV4-et elfelejtettétek a cikkbe bele írni, mert jelenleg ott is elindult, csak azzal a különbséggel, hogy ott a Smackdown és a RAW hétvégén megy és nem hétköznap.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kössz szépen EMBER!!! COOL vagy!!! Így nekem JOBB a beosztásomnak < -- > (Hogy "ÚGY" mondjam?!! Mert nekem eszembe SE jutott, hogy a 4 csatornás 'formáció' bármely más csatornáján IS adják/adhatják!!!Köszi!!! Csuma: Gabe Bladesmith

   Törlés
 3. Uhh mèg hogy magyarul nèzhető a komentátorok szart se èrnek mint a bohocok mozdulatokrol fingjuk sincs mi a neve nagy mecseket nem ad le a tv csak öszrfoglalot enyi erővel ugyanugy nèzhetem az összeset a neten mert ez igy egy nagy nullára sikerült

  VálaszTörlés
 4. Hát vissza tért de a magyar fordítás egyenesen rosz és gáz ösze keverik a neveket és nem is jó a viszlát 6 on amikor volt az jó volt úgy kéne megcsinálni vagy másképp én már régóta nézem de ijen borzalmas magyar fordetást és kometálàst nem halottam de hogy a neveket sem tudja hàt gàz!

  VálaszTörlés
 5. De JÓ barik AZ a FÓSZER aki a "FŐ" kommentátor KÉSZ!!! Semmit SEM tud a pankrációról és semmit SEM tud a WWE -ről!!! MIÉRT NEM KÜLDIK MÁR EL A GE#*BE??!!?!!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.