Header Ads

AJ Styles a szerződése lejártakor visszavonul

Addig azonban még rengeteg idő van, hiszen a kontraktusa csak 2024-ben fog lejárni, hiszen idén hosszabbított 5 évre.
(Fotó: WWE)

Manapság ritkaságba megy, hogy valaki előre jelezze a visszavonulási szándékait, mindenesetre AJ rajongói előre felkészülhetnek a legrosszabbra. Természetesen a legnagyobbak visszavonulásuk után sem veszítik el a rajongókat, de azért az emberek mindig szívesebben látják őket a ringben. Styles a Chasing Glory podcastben újra elmondta, hogy ez a pályafutása utolsó szerződése, így történjék bármi, ő nem fog a New Japan Pro Wrestlinghez vagy az All Elite Wrestlinghez igazolni.

Elmondhatom, hogy ez a szerződésem a WWE-nél az utolsó. Itt fogom befejezni a pályafutásomat, nem számít mi történik. A gyermekeimre is kell gondolnom.

A 42 esztendős AJ Stylesnak még jó öt éve van arra, hogy elkápráztassa a közönséget a legélvezetesebb mérkőzésekkel. Visszavonulása évében már 47 esztendős lesz és mit sem kívánhatnánk neki jobban, mint egy szép lezárást a WrestleManián. A pankrátorok egész karrierjük java részét végig utazzák, így csak nagyon kevés időt tölthetnek családjukkal, ezért Styles döntése érthető.

Az Impact Wrestling rajongói most bizonyára szomorúan fogadják ezt a hírt, hiszen eldőlt, hogy a kedvencük aktívként már nem fog visszatérni hozzájuk.


(Forrás: Web Is Jericho)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.