Header Ads

Valaki megpróbálta megölni Roman Reignst a SmackDownon

Valószínűleg ez is a történet része lesz, de láthatóan a PG határait feszegeti a WWE, ami ezentúl a cég irányvonala lesz.
(Fotó: WWE)
A SmackDown Live legvégén derült volna ki, hogy ki lesz Roman Reigns ellenfele Torontóban a SummerSlamen. Ezt végül nem tudtuk meg, mivel valaki a nagy acélfalat ráborította Roman Reignsre. Szerencsére Roman nem sérült meg, de legalább egy hétig várnunk kell a tettes kilétére.

13 megjegyzés:

 1. Lehet a wrestling egy férfi szappanopera, de bazdmeg, ez mi volt.....ANNYIRA ROSSZ A WWE, HOGY MÁR NÉZHETETLEN. A rawról nem is akarok beszélni. Seth is ahelyett, hogy más szervezetek pankrátorait baszogatja twitteren, inkább azon kellene gondolkodnia, hogy miként lehetne a wwe storyjait kevésbé cringe módon előadni. Lehet baszogatni más szervezeteket, njpw pl., és látom, hogy a pillanatnyi top guy feladata a wwe-ben ez, hogy mocskoljon más szervezeteket, de a wwe budapest tvt megszégyenítő aljadék hulladékot gyárt, és mivel nincsen saját sztárjuk, a nyuggerekkel akarja visszacsalogatni a nézőket. A mostani heti adások szintje a 2010-es hogan eras tna-t is alulmúlja, ennél jobb hasonlítást nem tudok hozni.

  VálaszTörlés
 2. A SmackDown adás most brutálisan fos volt, mit gondol a wwe? azt hiszik minden tetszik amit ők csinálnak mert ő a nagy wwe? Mintha látszot volna a javulás a rawon, de ugye jellemző a wwe-re hogy javítanak, de aztán mikor javult a helyzet elcseszik ezekkel az idegesítő szappanopera műsorokkal, istenem borzasztó..

  VálaszTörlés
 3. Szappanopera kent a Roman jelenetre utaltok mert ha nem zavar titeket régen is voltak hasonló jelenetek es volt ami ennél meg gazabb volt tudom hogy nem a legjobbját nyújtja a wwe de azért azt sem lehet mondani hogy annyira szar lenne 1000 értelmesebb storyk vannak mint az indi cégeknél vagy ha nektek az kell hogy minden mondatban legyen egy baszodj meg nyald ki meg a többi akkor nézzetek a new japant mert ott más nincs egy story mesélésben sem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De ott már csak a főbookernek Gedonak lehet káromkodni, meg a haverjainak, a többi büntit kap. Jaj és a njpw nem indy....sorry, és 2019-ben arra hivatkozni, hogy régebb is voltak ilyen jelenetek, vagy ennél bénábbak, az olyan, mint ha valaki venne egy alfát, az szarul menne már az elején, visszamenne a vásárló az üzletbe, hogy panaszt tegyen, de az elárusító erre azt válaszolja, hogy hát régebb még ilyenek sem voltak az autók, ezért nem kell néhány negatív dolog miatt kommentálni.

   Törlés
  2. Másképp annyit fejlődött a wrestlingről az emberek tudása, hogy az ilyen roman sd végi sztorikat már kínosnak tartanak. Akkor amikor az ilyen jeleneteknek hagyománya volt, akkor még a kayfabe élte virágkorát, ilyen volt az attitude, melyen belül egy jó példa Pillman és Austin jelenete a fegyverrel.

   Törlés
  3. Csak tudod itt annyi a probléma mint pl a focinal és a kosárnál a magyar emberek mindent leszolnak míg a többieknek igen is tetszik ugyan ez a helyzet Brockal nektek elegetek van belőle míg akar hányszor meg jelenik olyan őrjöngést kap hogy felrobban az aréna.

   Törlés
  4. Az baj hogy jellemző a wwe-re az hogy tudják hogy nem tetszik szinte senkinek az a storit amit kialakítanak, talán a 10 éveseknek, igen, de azért valahogy mindig találnak ki utat, és a pofánkba tólják ezt fost, (én véleményem) Roman Reigns még mindig erőltetett, Seth Rollins is kezd az lenni, Brock Lesnar még mindig egy fa pofa gyökér geci, aki csak suplexekre képes, meg f5re szvl útálom, szerintem Brock-ra nincs szükség, Roman meg mindig ilyen unalmas marad már.

   Törlés
  5. Itt nem csak a magyar emberek szólják le a wwe termékét, hanem az egész wrestling fanbase, és nem csak a smarkok. A stupid, érvtelen kárógás, amit sok smark csinál, az tényleg visszataszító, de én nem vagyok smark, nem egy bizonyos előítélet alapján elemzem a helyzetet. Én annyit szeretnék bemutatni, hogy a wwe emberkéi azt hiszik, hogy ők a legjobbak, ők készítik a legjobb showt, de ez nem igaz. A külsőségek adottak, a tehetségek adottak, a jobbnál jobb tervek is megvannak, de mégsem látunk semmilyen progressziót. A wwe az önmagának kiásott gödörbe ragadt, és talán ez okozhatja azt, hogy az emberek tömegesen fordulnak el a showk nézésétől. 2000 főt se elérő heti adások, 5000es ppv-k, 2 millión aluli nézettség, és kiterve erre, a nézettség igenis fontos, mert ha a fox kibaszott rengeteg pénzt a wwe-nek, és mondjuk most októbertől a nézettség jövő év októberig leesik egy félmillkát, akkor úgy fogják a szerződést felbontani, ahogy nem szégyen.

   Törlés
  6. Már ne haragudj Burn It de mit vársz egy majdnem 45 éves böszme termetű embertől hogy majd ugrálgat a sarokból vagy mi azért csak suplex f5 mert a suplex city bitch óta ez a karaktere és Roman nem hinnem hogy erőltetett mert tudtommal Randy es Kofi vannak öv storyban Roman a közelében sincs es amióta vissza jött nem is volt igen Sethet elbaszták a romantic storyval ahogy beckyt is imádtam őket de most egyikre sem vagyok kíváncsi és miért is unalmas Roman???

   Törlés
  7. Haver döntsetek már el az agyon pusholt wm fommeccselo Roman vagy a lazabra fogott Roman kell nektek egyszer ez szar máskor az hihetelen de tényleg.

   Törlés
  8. Itt nem Roman a hibás, hanem az a story amibe őt bevonták.....én arra vagyok kiakadva.

   Törlés
 4. Én csak elmondtam a véleményem, pont.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.