Header Ads

Roman Reigns szerint az AEW nem konkurencia

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Batista szerint nem vetélytárs az All Elite Wrestling, most egy újabb WWE pankrátor beszélt erről, mégpedig Roman Reigns.
(Fotó: WWE)
Az AEW idén alakult, de már túl van egy sikeres pay-per-viewn, a Double or Nothingon és egy online nézhető gálán a Fyter Festen, jövő héten pedig a Fight for the Fallent rendezik. Augusztus utolsó napján rendezik a következő nagy PPV-t, az All Outot, majd ősszel érkezik a heti adás is a TNT csatornán. Tehát kijelenthető, a wrestling háború elkezdődött és a WWE is lépéseket tett, hogy terméke élvezhetőbb, látványosabb legyen, például kineveztél Eric Bischoffot és a Paul Heymant a SmackDown, illetve a RAW élére.

Mindezek ellenére Roman Reigns, aki az öltöző vezére és a szervezet vezető arca a The Sportsternek adott interjújában lenyilatkozta, egyelőre nem érdemes konkurenciáról beszélni.

Ez az egész még új, láttuk mi volt, Ambrose megjelent, de hogy konkurens lenne? Nem, nincs versenyhelyzet. A WWE pontosan tudja, hogy mit csinálunk, nálunk vannak a világ legjobb előadói. Nincs mit összehasonlítani, kezdve egészen föntről a legalsó pontig és ezt erős magabiztossággal állítom. Mindenben világklasszisok vagyunk. Ők egy másik opció? Biztosan. Másik lehetőség, egy másik hely, ahonnan csekket kapsz. Nem vagyok az optimizmus ellen, de úgy vélem buta gondolataid vannak, ha azt gondolod van bármiféle összehasonítani való vagy egy valós konkurencia. Csak egy más opció, ami amúgy nem rossz dolog.

Szerinted az All Elite Wrestling kihívója a WWE-nek?


(Forrás: WN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.