Header Ads

Reimagined: Mi lett volna, ha The Undertaker a WCW-ba igazol?

Az utóbbi egy napban a WWE az Instagram oldalán újra elővette a Sting kontra The Undertaker mérkőzés lehetőségét, de ezúttal más megvilágításban.
(Fotó: WWE)
A Wrestling Observer hamar figyelmeztetett, hogy szó sincs a mérkőzés jövőbeli megtörténéséről, hiszen Sting a nyaka miatt nem kaphat orvosi engedélyt a ringbelépéshez és különben is már 60 esztendős. Sokan a WWE 2K20-hoz vártak valamiféle bejelentést, de aztán kiderült, hogy csak a Monday Night Warshoz érkezik egy új sorozat, a Reimagined. Ebben a szériában azt vizsgálják meg több legendát és jelenlegi szupersztárt kérdezvén, miszerint mi történt volna, ha valaki a WWF-ből átigazolt volna a WCW-ba a háború kellős közepén.

Az első premier részben The Undertaker került terítékre, a legenda, aki legnehezebb időkben is kitartott Vince McMahon szervezete mellett. Taker karrierje elején szerepelt a WCW-ban, de ott nem jósoltak számára jövőt, így került 1990-ben a WWE-hez, ahol mai napig szerepel. De vajon mi lett volna, ha 1997-ben mégis átigazol az Eric Bischoff vezette, akkor éppen első számúnak számító WCW-hoz. A pankrátorok három ellenfelet néztek ki számára.

Hollywood Hulk Hogan vs. The Undertaker

Az nWo-t 1997-ben senki sem tudta megfékezni, kivéve persze Stinget, de tegyük fel, a Halottember váratlanul megjelenik és elpusztítja a domináns frakciót. Akkoriban Hogan volt a világbajnok, a New World Order vezére, aki újra kivirágzott köszönhetően a heel futásának. Undertaker többször is összecsapott már Hogannel, de mindig ő volt a "rossz fiú", vajon ez milyen lett volna fordított felállásban?

Goldberg vs. The Undertaker

1998-ban még nemigen beszéltek Undertaker WrestleMania szériájáról, az egyetlen beszédtéma Bill Goldberg veretlenségi szériája volt, amely 173 mérkőzés után ért véget. Képzeljük el, hogy a Starrcade-en nem Kevin Nash, hanem a Phenom áll Goldberg előtt a ringben, majd nem csak a szériáját, hanem lelkét is elveszi a veretlen világbajnoktól. A meccset idén megkaptuk, ám nem sikerült jól.

Sting vs. The Undertaker

A meccs, ami soha nem történt meg, csak a videó játékokban. Két sötét karakter, két külön szervezet misztikus alakjai. A Monday Night Wars közepén mindenkinek ez volt az álom meccse, de még tíz évvel ezelőtt is jó lehetett volna, amikor Sting újra fénykorát élte a TNA-ben. Két srác, akik soha nem hagyták volna el a saját cégüket a másikért. Sting hűsége még a WCW halála után is kitartott, hiszen csak 2014-ben, karrierje legvégén igazolt a WWE-be, azonban nem jött össze a Deadman elleni meccs. A listán egyedül ehhez a meccshez kaptunk egy Sting promót, aki persze elmondta, hogy abban az időszakban soha sem kapott volna ki Undertakertől.

2 megjegyzés:

  1. Mark Calloway nem játszhatta volna tovább a WCW-ben Undertaker karakterét, levédette a WWF... lehetett volna más néven, mint pl. Big Boss Man-ből Big Bubba lett, vagyEarthquake-ből Shark

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy nem, de ez szimplán a WWE fantáziája.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.